Opstellingen 1 op 1 / Regressie / Voice Dialogue

Yvette Buitenhuis / praktijk Terug in het nu
Culemborg

Reken af met je verleden en kom Terug in het nu!

Het leven is een proces en soms loop je daarin vast. Als terugkerende onderwerpen problemen vormen in je dagelijkse leven is het fijn om er samen met iemand naar te kijken. Bijvoorbeeld als je merkt dat je moeite hebt met het aangeven van je grenzen of je hebt moeite om iets of iemand los te laten. Het kan ook zijn dat je te maken hebt met steeds terugkerende, beperkende overtuigingen zoals bijvoorbeeld: 
"Ik ben het niet waard"
"Ik kan het niet" 
"Ik ben slecht"
"Ik word niet gehoord"
 "Niemand houdt van mij"
enzovoort

Veel huidige problemen vinden hun oorsprong in het verleden. Met behulp van Regressietherapie kun je terug naar de bron van deze overtuigingen en problemen. Regressietherapie is een specifieke vorm van therapie. Het is een bijzonder krachtig middel waarbij herbeleven van situaties en je eigen handelen centraal staan: hoe jij destijds bent jij omgegaan met een situatie was waarschijnlijk logisch voor toen. Maar in hoeverre heb je dat nu ook nog nodig? Door het vanuit je huidige perspectief te bekijken (en te herbeleven) ontstaan er inzichten waar oude patronen mee doorbroken kunnen worden. Deze ga je oefenen in het dagelijkse leven. 
Hoeveel sessies iemand nodig heeft is heel persoonlijk en afhankelijk van meerdere factoren. 
In therapie gaan bij mij betekent dat je zelf hard wil en kan werken aan je eigen herstel. 

Durf jij eigenaar te zijn van je eigen proces? 
 

Kijk op de site voor meer informatie over sessiemogelijkheden, herbelevingsgebieden en andere werkvormen

Over Yvette Buitenhuis / praktijk Terug in het nu

Therapie is maatwerk en verloopt bij iedereen op een andere manier. Dat vind ik zo leuk aan mijn werk als therapeut en coach. Ik werk met de mens en daar pas ik de sessie op aan.  Tegen mijn cliënten zeg ik vaak:" We gaan samen opzoek naar de antwoorden in jezelf. Want niet ik maar jij weet wat het beste voor je is." En: "Therapie is geen quick fix: het is een proces en dat heeft tijd nodig". Als therapeut/coach zorg ik voor een veilige plek waar dit proces kan plaatsvinden. Dat ik op de eerste rij mag zitten bij dit proces vind ik heel bijzonder. 


Ik maak tijdens sessies graag gebruik van creatieve technieken. Creativiteit is een mooi middel om doelen te bereiken! In mijn praktijk kun je terecht voor individuele regressie-reïncarnatiesessies, creative coaching en de cursussen omgaan met examenvrees en terug naar jezelf. Buiten de praktijk geef ik groepstrainingen in onder andere meditatie en visualisatie.

Na mijn opleidingen sociaal pedagogisch werk en docent muziek op het conservatorium ben ik les gaan geven op een middelbare school. Ik studeerde af als regressie- en reïncarnatieherapeut bij de SRN in Utrecht. Volgde trainingen mindfulness, meditatie, reiki en sjamanisme. In mijn praktijk komen al deze disciplines samen.  


Terug in het nu

Yvette Buitenhuis

Lindeboom 35
4101WG Culemborg

Lid van beroepsvereniging

Opstellingen 1 op 1  / Regressie / Voice Dialogue