Shiatsu Therapie

Shiatsu Praktijk Nelleke Uijland
Culemborg

Shiatsu is een therapeutische massage die ingezet kan worden voor het verbeteren en verlichten van acute en chronische klachten. Zoals bv. rug-, nek-, schouder- en andere gewrichtsklachten. stress- en spanningsklachten, emotionele klachten, hoofdpijn, vermoeidheid, enz.

Shiatsu is van oudsher een Chinees/Japanse drukpuntmassage ter bevordering van de gezondheid en vitaliteit van lichaam en geest. De drukpunten bevinden zich op meridianen die door het lichaam stromen. Hier doorheen stroomt de levensenergie (Ki). De Ki kan door fysieke en mentale processen verstoord of geblokkeerd raken. Hierdoor kunnen klachten ontstaan. Dit heeft een negatieve invloed op zowel ons lichamelijk als geestelijk functioneren. De belangrijkste kwaliteit van Shiatsu is het balanceren en versterken van de energiecirculatie waardoor het zelfherstellend vermogen van het lichaam verbeterd wordt.

Een Shiatsu-behandeling:

. helpt lichaam en geest weer in balans te brengen

. kan voorkomen dat zich ernstige klachten ontwikkelen

. vergroot de weerstand tegen ziekte

. versterkt het zelfgenezend vermogen van het lichaam, waardoor klachten verminderen of verdwijnen

. zorgt voor ontspanning op een diep niveau.

Shiatsu-Therapie is voor iedereen. het werkt zowel preventief als pijnverlichtend en combineert uitstekend met reguliere geneeswijzen. Mijn behandelingen zijn altijd maatwerk. Met een luisterend oor, ruime tijd en mijn volle aandacht stem ik geheel af op jou. Je bent van harte welkom om het zelf te ervaren.

Shiatsu wordt erkend als complementaire therapie en (gedeeltelijk) vergoed door de meeste zorgverzekeraars bij een aanvullende verzekering. U heeft hiervoor geen verwijzing van de huisarts nodig.

 

 

Over Shiatsu Praktijk Nelleke Uijland


Shiatsu Praktijk Nelleke Uijland

Nelleke Uijland

Akelei 94
4102JM Culemborg

Lid van beroepsvereniging

Shiatsu Therapie