Rustpunt in de samen-leving

Bewust & Welzijnscentrum Thuis
Maurik

Rustpunt in de samen-leving zijn, d.m.v. labyrint ceremonies, mensen 'in de overgang', stap voor stap, naar hun eigen centrum Thuis begeleiden. Met liefde, Dénise

Rustpunt in de samen-leving zijn, d.m.v. labyrint ceremonies, mensen 'in de overgang', stap voor stap, naar hun eigen centrum Thuis begeleiden.

Elke maand is er een kennismakingsworkshop, aan de keukentafel bij Thuis. Hier leer je het klassiek labyrint tekenen en maak je kennis met het vingerlabyrint lopen. 

Uniek, trouwen in het knopen labyrint op wol. Of te lopen als ceremonie op lokatie met groep in een bepaald thema.

Over Bewust & Welzijnscentrum Thuis

Eind 2016 kwam ik in de diepe put van een burn-out terecht, achteraf een zegen. Alles veranderde, niets bleef hetzelfde. Na een scheiding en verhuizing in 2017 woonde, leefde & reisde ik voor 't eerst van m'n leven alleen. Mijn ogen gingen wagenwijd open. Ik ontwaakte en ontdekte dat de wereld en het leven, zoveel meer te bieden hebben. Ik reisde & leefde in totaal vijf maanden in de Heilige Vallei van Peru met backpack, leefde nomadisch met mijn camper en woonde antikraak. Kreeg weer verbinding met mijzelf & de bron. Ontdekte mezelf en de energie in mijn handen, wat ik door kan geven via holistische ontspannningsmassage en ernergiewerk. Maakte mijn eigen sjamanendrum. Behaalde de opleiding holistisch innerlijk kindercoach, leerde het ritueel zweethut gieten & vuren. En volgde bij Selma Sevenhuijsen de opleiding om het labyrint in te zetten als transformatietool. 

Vooral was ik op zoek in deze periode naar een rustpunt, vond dat op vele plekken om uiteindelijk tot de conclusie te komen, dat ik het zelf BEN. 

Rustpunt in de samen-leving zijn, d.m.v. labyrint ceremonies, mensen 'in de overgang', stap voor stap, naar hun eigen centrum Thuis begeleiden. Met liefde, Dénise


Bewust & welzijnscentrum Thuis

Dénise van der Linden

Lijsterbesstraat 26 C
4021 XB Maurik

Rustpunt in de samen-leving