Balans in Werk en Leven: EFT relatietherapie

Balans in Werk en Leven
Culemborg. Ook locatie in Gellicum, Lingedijk , dichtbij Beesd en Leerdam.

In de begeleiding bij relatievragen maak ik gebruik van EFT relatietherapie: Emotionally Focussed couple Therapy. Je leert samen herkennen hoe jullie dans van patronen werkt, hoe je die kunt doorbreken en elkaar weer echt kunt zien.

Relatietherapie

In de begeleiding bij relatievragen maak ik gebruik van EFT relatietherapie: Emotionally Focussed couple Therapy. Deze werkwijze is ook wel bekend van het boek "Houd me vast" van Sue Johnson. Je leert samen herkennen hoe jullie dans van patronen werkt, welke gevoelens daarin meespelen, en hoe jullie die kunnen doorbreken. Het helpt om weer te zien en ervaren dat jullie niet tegenover elkaar staan maar dat er patronen zijn gegroeid waarin jullie gevangen raken. Je leert dichter bij jezelf en bij elkaar te komen. Uiteindelijk kom je allebei meer in je eigen kracht te staan en weet je elkaar op een effectievere manier te bereiken.

Naast relatiebegeleiding geef ik ook individuele coaching en therapie. 

Voor meer informatie over mijn achtergrond en werkwijze kun je mijn website bezoeken of ontact opnemen via mail of telefoon.


Aangesloten bij :
NVPA: Nederlandse Vereniging voor Psychologen, Psychosociaal therapeuten en Agogen.
EFT Nederland
Focusnetwerk Nederland
 

Over Balans in Werk en Leven

Coaching, burnoutbegeleiding en therapie gericht op balans in voelen, denken en doen. Je krijgt handvatten om deze balans te ontwikkelen. Je leert meer bewust aanwezig en thuis te zijn in jezelf. Wat een blokkade lijkt kan dan weer in beweging komen. Ik ondersteun je bij het vinden van jouw route naar groei en meer voluit leven.


Balans in Werk en Leven

Mirjam van den Anker

Godfried Bomansstraat 2
4103 WR Culemborg. Ook locatie in Gellicum, Lingedijk , dichtbij Beesd en Leerdam.

Lid van beroepsvereniging

Balans in Werk en Leven: EFT relatietherapie