Praktijk voor relatietherapie Culemborg

PraktijkKetelaar
Culemborg

Is sprake van terugkerende ruzies of het gevoel elkaar gaandeweg te zijn kwijt geraakt? Is er sprake van verliefdheid op een derde? Zijn er in het gezin veel conflicten die er voor zorgen dat het gezinsleven op knappen staat?

Een sterke relatie geeft betekenis aan het leven, voegt iets essentieels toe en biedt bescherming. Een goede relatie geeft veerkracht en maakt gelukkig.
Iedere relatie kent echter ook moeilijke periodes. Meestal kom je daar samen weer doorheen.
Door bepaalde omstandigheden kan het moeilijk zijn om er samen weer goed uit te komen. Wanneer dit niet lukt, kun je in een vicieuze cirkel terecht komen van over en weer beschuldigen of beschuldigen en terugtrekken, die moeilijk te doorbreken is. De goede sfeer in het gezin is weinig meer aanwezig en de ontwikkeling van de gezinsleden wordt belemmerd.

Relatietherapie kan daarbij helpen. Het helpt om de onrust en conflicten te verminderen en het verbonden voelen te versterken. Het leert je onder andere om je specifieke behoeftes in de relatie of het gezin beter te bespreken en om weer meer oog te hebben voor elkaars kwetsbaarheden. 

Ik bied hulp aan volwassenen (vanaf 18 jaar), als individu, (echt)paar of in gezinsverband.

Over PraktijkKetelaar

Over mij

Mijn naam is Frank Ketelaar, geboren en getogen in Utrecht en woon al jaren met veel plezier in Culemborg. Ik ben van oorsprong psychiatrisch verpleegkundige en maatschappelijk werker. Ik ben geschoold in de relatie en gezinstherapie (lid NVRG) en tevens gespecialiseerd in Emotionally Focused Therapy (EFT). Ik ben ruim 25 jaar werkzaam in de Geestelijke Gezondheidszorg bij GGZ Altrecht. Recent ben ik begonnen met deze kleine praktijk in Culemborg.

Contact:
0651802081


PraktijkKetelaar

Frank Ketelaar

Godfried Bomansstraat 2
4103 WR Culemborg

Lid van beroepsvereniging

Praktijk voor relatietherapie Culemborg