InspiRadiance persoonlijke groei

InspiRadiance
Culemborg

Saskia Bosman geeft lezingen, ervaringsbijeenkomsten en workshops vanuit haar wetenschappelijke interesse, kennis en ervaring als medisch bioloog in de relatie tussen lichaam en geest, doelbewust verbindingen leggend tussen materie en bewustzijn. Saskia heeft als persoonlijk en maatschappelijk doel om bij te dragen aan bewuste menselijke evolutie. De activiteiten zijn gericht op welzijn, innerlijke vrede en liefde en op de ontwikkeling, van binnen uit, van het oneindige potentieel van ieder van ons. Ze organiseert ook natuurbelevings-workshops en reizen om eco-vriendeljk te zwemmen met dolfijnen.

 

Dr. Saskia Bosman is medisch bioloog en heeft onderzoek gedaan op het gebied van celbiologie, hersenen en bewustzijn. Daarnaast heeft ze zich toegelegd op persoonlijke groei, meditatie en energetisch werk. Ze geeft reeds 27 jaar internationaal lezingen en workshops voor persoonlijke groei vanuit haar trainingsbureau InspiRadiance. Saskia is daarnaast actief als zelfstandig wetenschapper.

 

 

 

Over InspiRadiance

Dr. Saskia Bosman is opgeleid als medisch bioloog en heeft onderzoek gedaan op het gebied van celbiologie, hersenen, bewustzijn, lasers, biofotonen en bodemecologie. Ze werkt als zelfstandig wetenschapper. Daarnaast heeft ze zich toegelegd op het geven van trainingen voor persoonlijke groei, meditatie en energetisch werk.


InspiRadiance

Saskia Bosman

Martinus Nijhoffpad 15
4103 WP Culemborg

Lid van beroepsvereniging

InspiRadiance persoonlijke groei