Inge Burgerhof - Cursus in 3 routes kinesiologie en bewustzijnscoaching

Begrip door inzicht - Praktijk & Cursuscentrum
Culemborg

Leren spiertesten? Met spiertesten laat je het lichaam vertellen wat er speelt en wat er nodig is om te herstellen of te ontwikkelen. Je krijgt weer je eigen keuze om te reageren ipv automatisch te reageren vanuit een onbalans. BEWUST ZIJN

Wat vertelt jouw lichaam je?

Kinesiologie is een therapeutische methode die onbalansen in het lichaam als gevolg van stress opspoort en balanceert. Dit opsporen en balanceren kun je ook zelf leren. Ik geef les in 3 routes:

Touch for Health is een methode, waarbij de manuele spiertesten een indicatie geven van de communicatie in het lichaam. Je leert de spieren te testen, te luisteren naar wat het lichaam verteld en het herstel te activeren. Bewustzijn vormt de sleutel tot dit hele proces.

Stress Release is een methode waarbij je leert om stress te herkennen, erkennen, hanteren en transformeren. Vaak is niet de stressor op zich het probleem, maar de manier waarop je met die stress omgaat (meestal onbewust) die bepaalt wat het met je doet. De spiertest is hierbij een manier om de stress op te sporen. De technieken die je leert defuseren de stress, zodat je weer je eigen keuze hebt om te reageren.

Zichtverbreder is opgebouwd uit 2 modules waarbij spiertesten gebruikt worden: Woordblind en Leefblind. Woordblind; leerproblemen maar ook sprakeloos zijn. Eigenlijk alles wat met woorden/ leerpatronen te maken heeft. Leefblind; Negatieve overtuigingen vervangen door de overtuiging dat je zelf in staat bent om keuzes te maken en je eigen weg, je eigen leven en je eigen waarheid te volgen.

In alle cursussen worden technieken geleerd die je zowel op jezelf als op anderen toe kan passen.

Bel mij als je nog vragen hebt over de cursussen: Inge Burgerhof, Erkend & Professioneel Kinesioloog. 

Over Begrip door inzicht - Praktijk & Cursuscentrum

Ik ben Inge Burgerhof, getrouwd, moeder van twee kinderen, Kinesioloog en vooral lekker mezelf.

Ik heb mijn opleiding gevolgd bij TOPKI, omdat van de diverse kinesiologie scholen, deze de breedste en diepste methoden aanbied. Het leuke van Kinesiologie studeren bij TOPKI is dat je zelf je route bepaalt en je pakket samenstelt (naast de verplichtte onderdelen). Dit past helemaal bij mij. Ik vind het fijn om jou als cliënt via het spiertesten een breed keuze pakket aan te kunnen bieden. Daarnaast geeft je lijf aan hoe snel je de diepte in wilt en kunt. Je sessie is dus helemaal afgestemd op jou verhaal en wat jij aan kan. Soms kun je meer aan dan je gedacht had en dan werken we snel en heel diep. Soms gaan we even de vertraging in. Ik laat me sturen door wat jou lichaam via de spiertest aangeeft nodig te hebben om meer in balans te komen.

Omdat ik werkelijk gek ben op mijn vak, geef ik er sinds 2014 ook les in. Dit kun je vinden onder ‘Opleiding en Training’. Ook volg ik zeer regelmatig nog aanvullende kinesiologie opleidingen of andere zelfontwikkelings-cursussen gewoon omdat ik het niet laten kan.

Ik heb hart voor mijn vak, voor mijn praktijk, voor mijn cursuscentrum én voor de TOPKI opleiding. De belangrijkste bron hiervoor zijn degenen die bij mij binnenlopen voor een kinesiologie behandeling. Op mijn site staan veel weetjes uit enthousiasme over mijn vak.

Ik zou het leuk vinden je te ontmoeten!

Inge Burgerhof - Cursus in 3 routes kinesiologie en bewustzijnscoaching