Familie- en persoonlijkheidsopstelingen op tafel

Beeldkracht Academie, opstellingen op tafel
Culemborg

Leer slim en effectief coachen met de kracht van beeld. mr. Caroline Franssen, auteur van het boek Beeldkracht geeft jou handvatten om baanbrekende resultaten te bereiken met jouw cliënten.

Wil je als coach, therapeut of begeleider in jouw sessies 1 op 1 effectief leren werken met familieopstellingen? 

1. Vierdaagse  Cursus Familieopstellingen op tafel, KTNO geaccrediteerd.

In de cursus ligt de nadruk op het herkennen van systemische patronen. Je begeleidt je eerste opstellingen op tafel en ervaart wat er allemaal voor komt kijken. Je gaat je eigen systemische verstrikkingen herkennen en krijgt van je mede-studenten onder toezicht van de docent opstellingen om je te bevrijden uit die verstrikkingen en jouw eigen plek in te nemen in je gezin van herkomst. Daardoor kom je sterker te staan als begeleider.

2. Zesdaagse cursus Slim en effectief coachen met Beeldkracht.

3. Workshop De steutel tot herstel na seksueel misbruik

Over Beeldkracht Academie, opstellingen op tafel

Mijn neiging om mensen te willen helpen en er echt voor ze te zijn, vindt zijn wortels in mijn eigen ervaringen. Er is nog iets anders dat erg belangrijk is voor mijn werk: ik voel (veel) meer aan en weet (veel) meer dan ik feitelijk zou kunnen opmaken uit wat er door iemand gezegd wordt. Dat leidde toen ik jong was wel eens tot problemen. Mensen vonden het namelijk helemaal niet leuk om te horen wat ik waarnam. Dus ik leerde af om er überhaupt over te beginnen.   Gelukkig is dat veranderd. Als coach en opleider kan ik er nu juist heel veel mee. Doordat ik zie waar het vast zit en welke beweging mensen te maken hebben om te transformeren, kan ik hen grote stappen laten zetten.


Beeldkracht Academie, opstellingen op tafel

Caroline Franssen

Tollenstraat 39
4103 VB Culemborg

Lid van beroepsvereniging

Familie- en persoonlijkheidsopstelingen op tafel