Ervaar het Nu - voor een onderscheidende aanraking

André van Dommele
Culemborg

Ik stem op je af en voel wat je nodig hebt. Ik laat je van binnenuit voelen wat er in je leeft. Met een ontspannen gevoel en een ervaring rijker kijk je terug als je bent geweest.

Beste geinteresseerde,

Ik geef (ontspannings) massages waarin aandacht en respect de basis vormen. Een massage geeft verdieping in het contact tussen lichaam en geest, dit tracht ik te bevorderen. Zonder veel woorden maar door jou te laten ervaren, te laten voelen. Ook pijnlijke spieren krijgen de aandacht die ze nodig hebben.

Vooraf hebben we een kort gesprek, om af te stemmen. Hiermee maken we de de overgang naar de massagetafel. Na afloop mag je blijven liggen om daarna weer de overgang te maken naar de wereld. Met een ontspannen gevoel en een ervaring rijker ga je weer naar huis.

Voor meer info wil ik je graag naar mijn site verwijzen,

Mijn dank en groet, André

Over André van Dommele

Ik ben André, mijn missie is kwaliteit van leven te bevorderen, van mezelf, van mijn omgeving en van mijn clienten. Dat doe ik door zo min mogelijk te oordelen en open te staan voor wat er is. Bewuste keuzes te maken en in het heden te leven. Mijn inspiratie vind ik in het o.a. Boeddisme. Een van de momenten waarin dat ook tot uiting komt is tijdens het geven van massages. Dan ben ik optimaal in de rust, in contact met mezelf en mijn omgeving. De aandacht is volledig bij de beweging en de persoon die de massage ontvangt. Die voelt de zorgvuldigheid en de exclusiviteit. Kom kennis maken met mijn massages en persoon, je bent van harte welkom. Je komt een stap verder.


Ervaar het Nu

André van Dommele

Veerweg 30, ingang praktijk via achterom bij nr 52
4101 AK Culemborg

Lid van beroepsvereniging

    Bewust niet aangesloten bij een beroepsvereniging.
Ervaar het Nu - voor een onderscheidende aanraking