Japanse warmte behandeling

Ito Thermie therapie Culemborg
Culemborg

Tijdens een Ito Thermie behandeling wordt je hele lichaam met warmte aangeraakt, als een massage. Dit geeft een diepgaande ontspanning. Het lichaam komt tot rust. Het denken kalmeert. Natsukashii, noemen ze dat in Japan: terugkeer naar je oorsprong.

De behandeling versterkt het immuunsysteem, verlicht bij pijn en opent naar herstel.

 

Ik heb mijn zoon van (toen) 10 gevraagd om voor mij de loftrompet te steken over Ito Thermie en mijn praktijk. Bij deze:

        Je bent opgeleid door een Japanse leraar waar de patiënten voor in de rij staan èn door zijn leraar

        Je bent de enige in Culemborg en omstreken die het diploma heeft om dit als werk te doen

        Je wordt er beter van, uitgerust, warm en ontspannen

        Je valt lekker in slaap

        Het helpt bij kramp, botbreuk, blessures en bij ontsteking en ziekte.

        Het is oerkracht, geen kletspraat

       100% biologisch

       Je krijgt er geen spijt van, het helpt

       Je kan niet in de kliniek verdwalen en je krijgt geen lampje in je oor

        Het heeft een gezonde geur

       Je bent aardig en lief, je kijkt niet als een zuurpruim

       Je hebt de benodigde papieren om les te geven

       Je krijgt als leerling meteen een set spullen en tips en foefjes hoe je die kunt gebruiken

 

Ben je benieuwd naar deze Japanse behandelwijze? Welkom. Bel gerust voor een afspraak.

Behandeltijden: doordeweeks tussen 9.00-15.00 uur, woensdag & zaterdag avond vanaf 19.00 uur, en op zondagen.

 

De diepgaande werking van Ito Thermie therapie zit in de combinatie van de warmte, de massage met de zogeheten reionki, het gebruik van eeuwenoude geneeskrachtige planten en het heilzame effect van infra-rood. Meer weten? Neem een kijkje op mijn website.

Over Ito Thermie therapie Culemborg

Tijdens een retraite in 2011 kwam ik voor het eerste in aanraking met Ito Thermie. Mijn energie blokkeerde, met hoofdpijn tot gevolg. De trainster vroeg mij te gaan liggen en ging met Ito Thermie met een flinke warme haal een paar keer langs mijn ruggengraad op en neer. Dat voelde bevrijdend.

Toen ik in 2013 een opleidingsmogelijkheid in Belgie onder ogen kreeg, wist ik 'dit ga ik doen'. De tekst en uitleg ging verder volledig langs me heen, hoe ik me ook op de tekst probeerde te concentreren. Dat eerste  basis weekend was puur bedoeld om jezelf te kunnen behandelen. Dat ben ik dagelijks gaan doen. Het heeft mij in het eerste jaar letterlijk en figuurlijk een warmer mens gemaakt. En nog steeds doet het me goed. Ik gebruik het als dagelijkse zorg. En behandel extra bij spanning. Na een drukke dag. Bij een opkomende verkoudheid. Bij verdriet. En bij blessures of verwondingen. Ook bij de kinderen.

Na de basisopleiding ben ik jaarlijks de vervolgtrainingen blijven volgen. In eerste instantie zonder de ambitie om er mijn werk van te maken. Maar toen ik in 2018 mijn proffesionele graad haalde straalde ik van oor tot oor. En nog steeds werk ik met veel plezier in mijn praktijk. Het brengt mijzelf ook iedere keer weer dieper in contact.  Dat aspect van Ito Thermie is mij het meest dierbaar, wat ze in het Japans Natsukashii noemen: terugkeer naar je oorsprong. Als ik een behandeling geef is dat de ruimte waar het in mijn beleving stil wordt. Open gaat. In alles waar ik enthousiast over ben of door wordt geraakt, is dat  waar mijn bezieling ligt. Als ik dans of zing. In ontmoetingen. In de boeken die ik lees of de films die ik kijk. Buiten in de natuur. In de Ito Thermie is dat ook wat me het meest raakt.

 


Ito Thermie therapie Culemborg - Japanse warmte behandeling

Latifa Esther Slagter

Nico Scheepmakerpad 2
4103 VG Culemborg

Lid van beroepsvereniging

Japanse warmte behandeling