Mannen-praatgroep

Mannencongres
Culemborg

Mannengroep: goede gesprekken en gezelligheid! In een open en vriendschappelijke sfeer wordt alles besproken wat de man aangaat.

Zin in goede gesprekken? Interesse in persoonlijke groei? Vind je het leuk om andere mannen leren kennen? 

Het kan in de mannengroep die eens in de maand op de woensdagavond bijeenkomt. De locatie is de sfeervolle Culemborgse bibliotheek. 

Thema's als beleving van werk, vriendschappen en relaties, je doel in jouw leven, wat is mannelijkheid voor jou, grenzen stellen, vader-zoon relatie enz. komen aan bod in de mannengroep. Groepsgesprekken, elkaar interviewen en actieve samenwerkingsopdrachten zijn de werkvormen. Er is veel ruimte voor een eigen inbreng van de deelnemers. In een open, veilige en vriendschappelijke setting gaan we aan de slag met ongeveer 8 tot 10 mannen. Pieter Datthijn leidt de bijeenkomsten. Pieter is vader van twee dochters, 49 jaar, wonend in Culemborg, werkzaam in het onderwijs en volgt een opleiding tot coach/psycho-therapeut. Van de deelnemers wordt een bijdrage van 12,50 euro per avond verlangd. Meer weten: mannencongreskpnmail

Over Mannencongres

Pieter Datthijn is opgegroeid in het Westland en voor de liefde verhuisd naar het mooie Culemborg. 49 jaar jong en vader van 2 prachtige dochters. Sinds lange tijd ben ik als leidinggevende werkzaam in het onderwijs. Ik heb o.a. gewerkt voor ORS Lek en Linge. Naast de baan ben ik anderhalf jaar geleden gestart met een opleiding tot coach/psycho-therapeut. 


Mannencongres

Pieter Datthijn

Argusvlinderlaan 12
4105 TA Culemborg

Mannen-praatgroep