Liefdevol luisterend oor en stevige steun in de rug als je het even niet meer weet

Ton Smits – begeleiding bij verlies & verandering
Culemborg

Je hebt te maken met tegenslag en zoekt iemand die met aandacht naar je luistert. Iemand die je deskundig begeleidt bij het verwerken van je pijn en verdriet. En je helpt om tot inzichten te komen waarmee je verder kunt. Ik luister graag naar je.

Het verlies van een dierbare, een partner die vertrekt, een baan die plotseling ophoudt, de hond die dood gaat: allemaal krijgen we van tijd tot tijd te maken met tegenslag in ons leven. Vaak lukt het om er op eigen kracht weer uit te komen - met steun van vrienden en familie. Maar soms is het gewoon te veel. De gevoelens van pijn en verdriet zijn te heftig. Je loopt keihard aan tegen oude patronen. En terwijl je je wonden probeert te likken, moet je ook nog alle ballen in de lucht houden. De opvoeding van je kinderen, je werk, je eigen bedrijf: ze wachten niet tot de crisis over is.

In zo'n situatie kan het helpen om begeleiding te zoeken bij iemand die goed kan luisteren, die weet wat verlies is en die je steun kan bieden om door de moeilijkste fase van je crisis heen te komen. Iemand die je helpt te voelen, naar je pijn toe te bewegen, omdat je anders niet verder komt. Wellicht ook iemand die je helpt om oude patronen te doorbreken en desgewenst om dingen voortaan anders te doen.

Voel je welkom bij mij. Ik ben benieuwd naar je verhaal en luister graag naar je. Mijn begeleiding bestaat uit een combinatie van gesprek, ervaringsoefeningen en – voor wie er voor openstaat – schrijfopdrachten.

Over Ton Smits – begeleiding bij verlies & verandering

Na mijn studie Communicatie (1984) ging ik met succes zelfstandig aan de slag als schrijver en journalist. Later kwamen daar schrijf- en taaltrainingen bij. Persoonlijke verhalen optekenen, dat gaf mij altijd de meeste voldoening. Na een stevige persoonlijke crisis besloot ik een aantal jaren geleden het roer om te gooien. Wonen, werk, relatie: alles ging op de schop. Ik volgde de driejarige opleiding in Professionele Communicatie bij Phoenix in Utrecht. Een brede (coachings)opleiding die stoelt op transactionele analyse, systemisch werken en een scheutje neuro-linguistisch programmeren. Naast mijn schrijfbedrijf heb ik sinds enige tijd een praktijk in het centrum van Culemborg waarin ik mensen begeleid die met tegenslag te maken hebben. 


Ton Smits - begeleiding bij verlies & verandering

Ton Smits

Buitenmolenstraat 10
4101 CJ Culemborg

Liefdevol luisterend oor en stevige steun in de rug als je het even niet meer weet