Fotograaf voor ondernemers

Mirjam Broekhof Fotografie
Culemborg

Ik help ondernemers met hun online zichtbaarheid, maak foto’s voor ze waar ze trots op kunnen zijn en die ze kunnen inzetten voor hun social media, website en andere marketing uitingen. Om zo de klanten aan te trekken die helemaal bij ze passen.

Fotograferen wat jou drijft en zichtbaar maken wat je bedrijf te bieden heeft. Dát is wat ik het allerliefste doe. Veel ondernemers vinden het lastig om zichzelf en hun werk te laten zien en dat vind ik jammer. Want hoe gaaf is het om over beeldmateriaal te beschikken waar jij je in herkent en blij mee bent? Laat daarom jezelf zien, want je bent dat absoluut waard! Zodat voor je doelgroep altijd duidelijk is wie je bent, wat je doet en wat je voor hen kunt betekenen.Het is mijn missie om jou daarbij te helpen. Via een personal branding fotoshoot op een locatie naar keuze. En natuurlijk neem ik je bij de hand. Want dankzij mijn enthousiasme en oprechte interesse stel ik je helemaal op je gemak en haal ik het beste in jou naar boven. Het resultaat? Een veelzijdige en kleurrijke beeldbank voor je website, drukwerk en al je social media kanalen! Daarnaast is een personal branding fotoshoot een prachtig cadeau voor jezelf, omdat het een boost geeft voor je bedrijf en je zelfvertrouwen.

Over Mirjam Broekhof Fotografie

Aangenaam, ik ben Mirjam en samen met mijn man en dochters woon ik in het gezellige Culemborg. Midden in het hart van de Betuwe. Opgeleid tot journalist, maar alweer heel wat jaren werkzaam als fotograaf. Een heerlijk stuk chocolade, daar kan je me zeker voor wakker maken. Sowieso geniet ik enorm van lekker koken en eten met vrienden! Daarnaast ben ik dol op wandelen en ook zonvakanties vind ik te gek. Vooral in Italië ben ik helemaal in mijn element. De liefde voor fotografie is me met de paplepel ingegoten door mijn vader. Al op jonge leeftijd fotografeerde hij ons als gezin. Nog steeds blader ik met ontzettend veel plezier door alle fotoalbums die hierdoor zijn ontstaan. Sinds ruim 3 jaar fotografeer ik ondernemers door heel Nederland om ze te helpen met hun online zichtbaarheid.


Mirjam Broekhof Fotografie

Mirjam Broekhof

Hermelijnsingel 81
4105 VK Culemborg

Fotograaf voor ondernemers