Familieopstellingen zoals ze bedoeld zijn

Yvonne Weeber Familieopstellingen
Culemborg

Familieopstellingen geven inzicht in onbewuste patronen die in je vroege jeugd en in vorige generaties zijn ontstaan. Dat inzicht werkt bevrijdend, zodat er op een diep niveau sprake kan zijn van heling.

Al ruim vijftien jaar werk ik dagelijks met familieopstellingen een systemisch coachen. Van al hulpvormen is het wel de meest krachtige, omdat we werken met verborgen en onbwust patronen die bij andere hulp- en therapievormen vaak onaangeroerd blijven. Sinds ik met familieopstellingen werk zie ik bij veel cliënten doiepgaande en duurzame veranderingen. Het welbevinden en succes in het persoonlijke leven, relaties en werk nemen overduidelijk een positieve wending.

Over Yvonne Weeber Familieopstellingen

Mijn naam is Yvonne Weeber, geboren in 1960 in Den Haag, Ik ben moeder van zes kinderen en oma van vier kleinkinderen. Samen met mijn man Frans heb ik een samengesteld gezin. Sinds mijn twintigste heb ik veel vormen van therapie ervaren en bestudeerd. Ik begon ooit als polariteitstherapeute en ruim 15 jaar geleden kwam ik in aanraking met familieopstellingen. Zelf heb ik 20 jaar geen contact gehad met mijn familie en door het opstellingenwerk is onze band niet alleen hersteld, maar ook vele malen rijker geworden. Wat ik heb gewonnen, gun ik iedereen met hart en ziel. Je familie in je hart sluiten is de eerste en belangrijkste stap naar heel-wording.


Yvonne Weeber Familieopstellingen

Yvonne Weeber

Kastanjeboom 6
4101VT Culemborg

Familieopstellingen zoals ze bedoeld zijn