Reconnect energiewerk en Healing Waters

Riverland Rose Alchemy
Culemborg

Energiewerk en Healing Waters

Ondersteun jezelf met energiewerk (reconnect sessie) dat tot diep in je fysieke lijf doorwerkt. Vraag je je af of er een andere manier is dan hard werken om los te komen van familiesysteempatronen? Wil je je lichaam vrij krijgen van een traumatische ervaring die steeds in cirkels terugkeert in je ervaring? Moe van al het schaduwwerk? Wil je een verbeterde zenuwstelselregulatie? Ben je gefrustreerd dat hetzelfde probleem, waar je voor je gevoel al oneindig lang aan werkt nog steeds opduikt in je leven? Heb je het gevoel dat je niet in je lichaam kunt aarden? Of heb je fysieke klachten (weefselschade, littekens van een operatie of ongeval, chronische/acute klachten) die je wilt helen? In een reconnect sessie worden de energetische samenhang in jouw lijf (energetische en fysiek) verbetert waardoor je natuurlijke staat van welzijn weer terug gevonden wordt en de levenskracht weer vrij door je lijf kan stromen. 

Je kunt bij mij terecht voor een consult en/of energetische remedies (healing water).

De healing waters bevatten schitterende energieën (essence) die bewust door water worden gedragen en gereflecteerd. Neem je heling in eigen handen en dompel je onder in een essence die hoort bij de staat van welzijn waar jij zo naar verlangt. Alles wat daar niet bij past, zal vanzelf loslaten.

Over Riverland Rose Alchemy

Hoi, Ik ben Elise

Ik zet zich met hart en ziel in om het eenheidsbewustzijn op aarde terug te brengen en om mensen te laten stralen in hun uniciteit. Ik helpt graag mensen verbinden met hun unieke medicijn, hun innerlijke bron van wijsheid en moedig iedereen aan hierop weer te gaan vertrouwen. In Riverland Rose Alchemy komen energiewerk, healing waters, natuurlijke astrologie en bezielde communicatie samen om tot diepgaande inzichten en helende bewegingen te komen. De creaties helpen je herinneren hoe het is om vol van jezelf te zijn, in het onbekende te springen en weer te dansen in oneindige vrijheid. Niet meer duwen of trekken, maar vol overgave de liefde uit je hart volgen. 

Lieve jij, ik ben zo verheugd dat je hier op aarde bent! Ik wil niets liever dan jou vertellen over al het medicijn in de wereld en de helende energie die jij komt brengen, hoe jij dat kan herkennen, versterken en uitstralen, in jou en om jou heen. 


Riverland Rose Alchemy

Elise Koolmees

Antoon Coolenpad 5
4103 WD Culemborg

Reconnect energiewerk en Healing Waters