Biodanza in Utrecht

www.reneemars.nl
Culemborg

BIODANZA
Een avond heerlijk dansen.
In contact komen met jezelf èn de ander ontmoeten

Biodanza is in beweging komen, letterlijk èn figuurlijk, op de klanken van Salsa, Jazz, Pop, Klassieke en Afrikaanse muziek. De dans en muziek bieden een prachtige gelegenheid om te ont-moeten, via je ogen, je handen, je hart. Voor Biodanza hoef je niet te kunnen dansen. Het gaat om uitdrukking geven aan wat er nu in je leeft.
Biodanza is voor iedereen, man en vrouw, jong en oud, single en getrouwd, met gebrekkige ruggen of gebroken harten, workaholic of huismus.
Docent: Renée Mars
Ik ben theaterdocent en therapeut/stembevrijder/trainer. Biodanza brengt mij in contact met de voor mij wezenlijke dingen in het leven: aandacht, liefde en vrijheid.

WAAR: Culemborg: in Gymzaal van de Julianaschool. Irenestraat Culemborg
WANNEER: op donderdagavond van 20.15 - 22.15 uur
KOSTEN: proefabonnement: 3 lessen voor de prijs van 2 (34,- Euro)
Daarna: een 10 rittenkaart: (150,- Euro) geldig 12 weken (excl.vakanties) en/of losse lessen: 17,50 Euro per les
OPGAVE: / inforeneemars
Als je interesse hebt, stuur me een mail met je telefoon nummer dan kijk ik wanneer je in kan stromen
Kijk voor meer informatie op: reneemars/biodanza/wekelijks-biodanza/ 

Biodanza is helend voor lichaam en ziel

Over www.reneemars.nl

Ik ben iedere keer weer dankbaar dat ik dit werk mag doen. Het is prachtig om te zien hoe dans en stem mensen uitnodigen uitdrukking te geven aan wat er in hen leeft. Hoe het ze verbindt met hun hart en met wat werkelijk van belang is.

De stem en dans zijn zulke geweldige middelen die ook mij steeds weer inspireren.
Als ik zing voel ik wat er in mij leeft, soms verrast het me omdat ik al zingend lagen in mezelf aanboor waar ik me niet van bewust was. Als ik hier ‘stem’ aan geef kan het gevoel transformeren en me in nieuwe gebieden brengen. Zo begin ik soms in tranen en kom ik al zingend in een jubelende stemming van ‘zijn’. Heerlijk.
De dans helpt ook mij om uit mijn hoofd te geraken, om gedachten en oordelen te laten smelten, en mezelf te voelen. Dan kan ik de stroom van leven, waar ik deel van uit maak, ervaren en dat brengt me bij overgave. Een ander voor mij belangrijk aspect van de dans is het contact met de ander, het is een verrijking mezelf te ontdekken via de dans en in de ogen van de ander.

Ik ben van oorsprong theaterdocent en heb jarenlang in de kunsteducatie en het jeugdtheater gewerkt. Vanaf 2007 ben ik werkzaam als Biodanzadocent en sinds 2012 ook als Stembevrijder. Daarnaast heb ik een eigen praktijk als Coach en Psychosociaal Therapeut stroomopwaarts


www.reneemars.nl

Renée Mars

Bakelbos
4101KH Culemborg

Lid van beroepsvereniging

Biodanza in Utrecht