Coaching en Zijnsgeoriënteerde Therapie, Training persoonlijke ontwikkeling, Yoga & Meditatie

Samen sterker dan je denkt!
Culemborg

Lichaamsgerichte begeleiding individueel en in groepen. Ik help je om stil te worden en te ontdekken wat er in jou leeft, nodig je uit om het unieke dat je bent helemaal te leven. Hiervoor maak ik gebruik van Zijnsoriëntatie, yoga en meditatie.

Samen sterker dan je denkt!

Soms kun je wat steun gebruiken. Niet iemand die je zegt wat je moet doen, maar iemand die je helpt om zelf te ontdekken waar je op dat moment geen zicht op hebt. Dat is precies het zetje waardoor je groeit en helemaal tot bloei komt. Je neemt zelf leiding over jouw leven en gaat doen waarvoor je bent bedoeld. Ik begeleid mensen om krachtig en sprankelend te leven. Daarvoor maak ik gebruik van mijn expertise op het vlak van (Zijnsgeoriënteerde) coaching en het Chakramodel vanuit de yoga. Zijnsgeoriënteerde therapie is een moderne werkwijze vanuit de psychologische wetenschap, vermengd met de oude kennis vanuit de spirituele tradities. 

Heb je het gevoel dat je stilstaat, dat je voor keuzes staat, maar niet weet welke richting je uit wilt? Mis je zingeving in je werk of thuis? Of ben je tegen grenzen aangelopen en heb je het gevoel dat het anders moet? Dan nodig ik je graag uit voor een oriënterend gesprek. Ik help je om de regie te nemen over je leven en loopbaan en leer je te reflecteren op jezelf en daar acties aan te verbinden. Zo haal je uit jezelf wat je in je hebt! 

Berna

 

Over Samen sterker dan je denkt!

Door mijn eigen ontwikkeling ben ik gedreven om bij te kunnen dragen aan de groei van het zelfbewustzijn van anderen. Met Zijnsgeoriënteerde coaching begeleid ik in het woorden geven aan dat wat je lichaam je vertelt en daarbij aanwezig te zijn. Dan kom je bij jezelf thuis. Vanuit die basis mensen in hun kracht zetten en ze zelf het roer van hun leven in handen laten nemen, is wat mij drijft. Ooit mijn loopbaan begonnen als verkeerskundig ingenieur en gewerkt in het projectmanagement heb ik zelf ervaren hoe belangrijk het is om naast je hoofd te kunnen beschikken over dat wat je voelt. Ik verbind mij met anderen om ze vanuit een onbevooroordeelde houding de eigen weg te laten ontdekken. Ik heb een passie voor wat puur, écht is en beschik over de mooie combinatie van nuchterheid met gevoeligheid. Gebruikmakend van de organisatiekracht die ik als projectmanager heb opgebouwd. Mensen waarderen mij om mijn rust en kalmte, het kunnen luisteren en mijn betrokkenheid vanuit gelijkwaardigheid.


Samen sterker dan je denkt!

Berna van der Heide

Aalscholverstraat 2
4105 WC Culemborg

Coaching en Zijnsgeoriënteerde Therapie, Training persoonlijke ontwikkeling, Yoga & Meditatie