Coaching met inzet van paarden

Epona Coaching
Beusichem

Ondervindt je hinder van je eigen gedrag, je gedachten of ingesleten patronen? Wil je keuzes leren maken waar je echt achter staat? Je niet langer laten hinderen door angst of onzekerheid? Dan is paardencoaching wellicht hetgeen jij naar op zoek bent

Iedereen kent wel zo'n moment in het leven ; dat het niet lekker loopt , dat je vast zit in een patroon en er dingen gebeuren waarvan het lijkt dat je er geen invloed op hebt. Veranderen is soms nodig, maar vaak ook moeilijk. Als je niet weet waar je moet beginnen is coaching met paarden een unieke manier om snel tot inzicht te komen. Paarden spiegelen je gedrag en gevoelens maar zijn 100% in het hier en nu. Ze pikken er feilloos uit wat er werkelijk toe doet , maar zijn oordeelloos en kunnen je daardoor helpen met zelfinzicht en in weer balans te komen. Paardencoaching draait om ervaren-voelen-beleven en geeft inzicht in persoonlijke kwaliteiten, valkuilen, eigenschappen en terugkerende thema's. Vaak zijn slechts enkele sessies voldoende om weer verder te kunnen en de opgedane inzichten in het dagelijks leven toe te passen.

Geef me een woord en ik onthoud het een dag .....Geef me een zin en ik onthoud het een week ....Geef me een ervaring en ik onthoud het de rest van mijn leven.

Ik bied individuele trajecten voor zowel jeugd als volwassenen,  maar ook teamcoaching en relatietherapie. 

Ontvang je op dit moment een uitkering vanuit het UWV ? Als collega van Caprilli Coaching & Training verzorg ik diverse trajecten om jou te helpen weer in balans te komen en te begeleiden naar werk. Deze trajecten worden vergoed door het UWV. Interesse ? Neem contact op via mijn website of vraag ernaar bij het UWV. 

 

 

Over Epona Coaching


Epona Coaching

Angelique Driesen

Voorkoopstraat 3
4112NM Beusichem

Lid van beroepsvereniging

Coaching met inzet van paarden