Coaching met inzet van paarden

Epona Coaching
Beusichem

Mijn passie is mensen helpen in hun kracht te komen ; ontdek wat bij je past , wat je kunt en waar je in gelooft. Coachen met paarden is een bijzondere manier om naar jezelf te kijken. Het vergroot je zelfinzicht en geeft inzicht in wat belemmert.

Iedereen kent wel zo'n moment in het leven ; dat het niet lekker loopt , dat je vast zit in een patroon en er dingen gebeuren waarvan het lijkt dat je er geen invloed op hebt. Veranderen is soms nodig, maar vaak ook moeilijk. Als je niet weet waar je moet beginnen is coaching met paarden een unieke manier om snel tot inzicht te komen. Paarden spiegelen je gedrag en gevoelens maar zijn 100% in het hier en nu. Ze pikken er feilloos uit wat er werkelijk toe doet , maar zijn oordeelloos en kunnen je daardoor helpen met zelfinzicht en in weer balans te komen. Paardencoaching draait om ervaren-voelen-beleven en geeft inzicht in persoonlijke kwaliteiten, valkuilen, eigenschappen en terugkerende thema's. Vaak zijn slechts enkele sessies voldoende om weer verder te kunnen en de opgedane inzichten in het dagelijks leven toe te passen.

Geef me een woord en ik onthoud het een dag .....Geef me een zin en ik onthoud het een week ....Geef me een ervaring en ik onthoud het de rest van mijn leven.

Geschikt voor individuele trajecten voor zowel jeugd als volwassenen,  maar ook voor teamcoaching en relatietherapie. 

Daarnaast ook faalangstreductietrainingen en 5-daagse workshops in het ontwikkelen van sociale vaardigheid voor kids vanaf 6 jaar. Zie ook ponypowervoorkids 

 

Over Epona Coaching


Epona Coaching

Angelique Driesen

Voorkoopstraat 3
4112NM Beusichem

Coaching met inzet van paarden