Balans in Werk en Leven

Balans in Werk en Leven
Culemborg. Ook locatie in Gellicum, Lingedijk , dichtbij Beesd en Leerdam.

Ik geef coaching bij de persoonlijke vragen die zich voordoen in een mensenleven. Op het gebied van stresshantering en burnout heb ik specifieke deskundigheid en ervaring.

Coaching, Stresshantering, Burnoutbegeleiding 

Ik coach je graag bij de persoonlijke vragen die zich voordoen in een mensenleven. Op het gebied van stresshantering en burnout heb ik specifieke deskundigheid en ervaring.

Iedereen heeft te maken met tegenslagen, drukte en stress.  Enige spanning is gezond en prettig. Dat daagt je uit om te groeien en geeft het gevoel dat je leeft. Het kan energie geven. Als spanning lang aanhoudt, of te intensief is, kan de balans verstoord raken.

Als er sprake is van overbelasting is de begeleiding eerst gericht op herstel en het bereiken van een vernieuwd evenwicht. We onderzoeken ook de manier waarop je omgaat met situaties, en vooral met je gedachten en gevoelens daarover. Essentieel is het (her)ontdekken van je wezenlijke drijfveren zodat je je leven en werk daar weer op af kunt stemmen.

Ik maak veel gebruik van focusing in mijn werkwijze. Focusing biedt handvatten om voelen, denken en doen in balans te brengen. Het helpt om de gevoelens en wijsheid in jezelf te zien en effectief in te zetten. Je gaat je meer thuis voelen in jezelf. Je oefent ook in de basisaspecten van mindfulness; aandachtig en mild leren observeren van je denken en voelen.

Relatiebegeleiding kan onderdeel zijn van de begeleiding zijn als dat nodig is. 

Voor meer informatie over mij werkwijze of contact; bezoek mijn website of neem contact via telefoon of mail.


Aangesloten bij:
NVPA (Nederlands Verbond voor Psychologen, Psychosociaal therapeuten en Agogen).
EFT Nederland
Focusnetwerk Nederland

Over Balans in Werk en Leven

Coaching, burnoutbegeleiding en therapie gericht op balans in voelen, denken en doen. Je krijgt handvatten om deze balans te ontwikkelen. Je leert meer bewust aanwezig en thuis te zijn in jezelf. Wat een blokkade lijkt kan dan weer in beweging komen. Ik ondersteun je bij het vinden van jouw route naar groei en meer voluit leven.


Balans in Werk en Leven

Mirjam van den Anker

Godfried Bomansstraat 2
4103 WR Culemborg. Ook locatie in Gellicum, Lingedijk , dichtbij Beesd en Leerdam.

Lid van beroepsvereniging

Balans in Werk en Leven