Wandelcoaching, Systemisch coach, Mindfulness, ACT

EVBalans
Tricht

Het werken met familieopstellingen maakt de onbewuste dynamiek zichtbaar. Het kan als je terecht komt in helende opstellingen ook je leven transformeren.

Wanneer wij samen een individuele coaching sessie inplannen, gebruiken ik vloerankers of poppetjes die representant staan voor jouw vraagstuk. Als opsteller geef ik stem aan de opgestelde elementen om zo in gesprek te gaan over jouw vraagstuk.

Onuitgesproken verwachtingen en weggestopt verdriet kan naar boven komen. Dit kan een intense ervaring zijn en geeft veel inzicht. Tijdens de opstelling kan datgene wat opgeslagen zit in jouw onderbewuste zich laten zien en het systeem kan op die manier opnieuw geordend worden door interventies in te zetten. 

Duur van de opstelling

De duur van een individuele sessie is iedere opstelling anders. Ik plan gemiddeld twee uur in voor één sessie. Dan hebben we alle ruimte om met rust om te werken aan jouw opstelling en jouw vraagstuk.

Over EVBalans

Mijn naam is Elly Vroegh geboren in 1965. Getrouwd en trotse mama en oma. In het dagelijkse leven ben ik werkzaam bij mijn eigen coachingspraktijk in het mooie Tricht. EVBalans.Ik heb de overtuiging dat EVBalans één van mijn missies in het leven is. 

EVBalans:
Ik was 15 jaar en zwanger, erg jong dus, Door zo jong kinderen te krijgen loop je tegen een aantal zaken aan. Ik wilde voor de kinderen zorgen, liefste alles zelf doen en  werken en studeren... Dat gaat helaas niet altijd samen daaroor weet ik genoeg van stress, burn-out, jong kinderen krijgen en lastige faillissement en erfeniszaken. Hierdoor ben ik ervaringsdeskundige op gebied van stress (2013) veel mindfulnesstrainingen gevolgd en weet als geen ander hoe het niet moet, of beter gezegd: hoe ik niet wil leven. Leven van uit het hart en niet vanuit het hoofd.

De aanloop

In 2015 viel ik na het faillissement van het familiebedrijf toch weer in deze valkuil; ik bleef doorrennen en dacht niet aan mijzelf. Ik ben een training gaan volgen bij Mindful Run, en dacht toen echt en nu wil ik hier iets mee gaan doen. Door het faillissement  en het wegvallen van dierbare mensen om mij heen is het er toen niet van gekomen.In december 2020 overleed mijn zus haar beloofde ik dat ik mijn kennis ging omzetten in mijn eigen praktijk en dat was ook de daadwerkelijke start van EVBalans.
 


EVBalans

Elly Vroegh

Prins Johan Frisoplaats 5
4196 AC Tricht

Wandelcoaching, Systemisch coach, Mindfulness, ACT