Wandelcoaching, systemisch coach, Mindfulness, ACT en brtt trb

EVBalans
Geldermalsen

De kracht is in je Het antwoord is in je Jij bent het antwoord in al je zoektochten Jij bent het doel Jij bent het antwoord Het is nooit buiten je te vinden

Vol vertrouwen samen de reis aan gaan om rust en ruimte te scheppen voor nieuwe ideeën, inzichten en gevoelens.

Open en eerlijk

Ik vind het belangrijk dat we tijdens onze eerste ontmoeting een klik hebben. We moeten dit beiden voelen om dit traject aan te kunnen gaan. Belangrijk dat we open en eerlijk kunnen en mogen zijn naar elkaar. Dat we echt een commitment samen aan gaan. Het is jouw traject, ik ben alleen maar jouw begeleider en niet je therapeut, maar we werken op basis van vertrouwen.

Naast deze waarden heb ik liefde voor mijn werk en dit straal ik uit door onder andere mijn enthousiasme en het plezier in mijn werk. Ik geniet er met volle teugen van wanneer ik andere mensen kan helpen en ook de rust in zichzelf gunnen. De naam EVBalans komt niet zomaar uit de lucht vallen. Elly Vroegh in Balans, met Elly Vroegh in Balans, Balans in de financiële wereld, EV Eigen Vermogen om in Balans te zijn. Eigen Vermogen op de balans. Voor mij is elke dag weer nieuwe ronde en nieuwe kansen. Ik kijk naar mogelijkheden, naar de dingen die wél kunnen. En daar wil ik je graag in meenemen.

Over EVBalans

Mijn naam is Elly Vroegh geboren in 1965. Getrouwd en trotse mama en oma. In het dagelijkse leven ben ik werkzaam in combinatie met EVBalans in de financiële wereld, de schakel tussen vermogensbeheerders en banken, een drukke wereld volop in beweging.Ik heb de overtuiging dat EVBalans één van mijn missies in het leven is. Een mooie tegenhanger van de drukke financiële wereld en in het nu zijn. Jou van je hoofd naar je hartbrengen door weer te leren voelen!

Wat brengt mij bij EVBalans?

Ik was 15 jaar en zwanger, erg jong dus, Door zo jong kinderen te krijgen loop je tegen een aantal zaken aan. Ik wilde voor de kinderen zorgen, liefste alles zelf doen en  werken en studeren... Dat gaat helaas niet altijd samen daaroor weet ik genoeg van stress, burn-out, jong kinderen krijgen en lastige faillissement en erfeniszaken. Hierdoor ben ik ervaringsdeskundige op gebied van stress (2013) veel mindfulnesstrainingen gevolgd en weet als geen ander hoe het niet moet, of beter gezegd: hoe ik niet wil leven. Leven van uit het hart en niet vanuit het hoofd.

De aanloop

In 2015 viel ik na het faillissement van het familiebedrijf toch weer in deze valkuil; ik bleef doorrennen en dacht niet aan mijzelf. Ik ben een training gaan volgen bij Mindful Run, en dacht toen echt en nu wil ik hier iets mee gaan doen. Door het faillissement  en het wegvallen van dierbare mensen om mij heen is het er toen niet van gekomen.


Hoe ging het verder

In 2018  opnieuw in contact met Mindful Run maar helaas dit toen niet afgemaakt doordat ik last van mijn nier kreeg en daardoor niet kon rennen (Mindful Walk bestond toen nog niet). Door een nierbekkenontsteking kreeg ik problemen met de uitscheiding van natrium en kalium. Omdat dit door het weglaten van bepaalde voedingsmiddelen kon verbeteren ben ik toen gestart met de opleiding Gewichtsconsulent om zo hier meer grip op te krijgen.

BlijIn december 2020 overleed mijn zus en op dat moment dacht ik, en nu ga ik de opleiding Mindful Walk en Wandelcoaching volgen en ik ben er ook daadwerkelijk iets mee gaan doen. Door de corona werd dit helaas wat later dan gepland. Hierdoor eerst de opleiding voor voedingsdeskundige gedaan. In maart 2021 uiteindelijk de Mindful Wandelcoaching en de Mindful Walk mogen starten en voltooid en wat vielen voor mij op dat moment de puzzelstukjes op z’n plaats.

Die puzzelstukjes vielen nog meer op zijn plaats toen ik in juni 2022 mijn opleiding tot systemisch coach met familieopstellingen afsloot en gecertifeerd familieopsteller mocht worden.

Practitioner familieopstellingen en organisatieopstellingenMeer leren voelen, zelfvertrouwen, verbinden met jezelf, innerlijke rust, in persoonlijke kracht staan en omgaan met emoties? Kortom; ontdekken wat jij werkelijk te doen hebt hier op aarde, wat je wilt én te worden wie jij in essentie al bent?

 


EVBalans

Elly Vroegh

Herman Kuijkstraat
4191AH Geldermalsen

Lid van beroepsvereniging

Wandelcoaching, systemisch coach, Mindfulness, ACT en brtt trb