Onthul je innerlijke wereld

Terug in het nu
Culemborg

Creative Coaching als middel om tot inzicht te komen!

Creative Coaching geeft vorm aan je emoties, verlangens en gedachten. 

Soms loop je vast en kun je wel wat hulp gebruiken om weer in beweging te komen. Of heb je hulp nodig bij verwerking van een speciale gebeurtenis. Misschien heb je gewoon behoefte aan zelfinzicht en persoonlijke groei. 
Creative Coaching is een manier waarbij je innerlijke vragen kunt onderzoeken zonder er perse veel woorden aan te geven.
Heb je vragen als: Wat leeft er in mij? Wat drijft mij? Wat wil ik? Waar loop ik tegen aan? Wat is mijn plek in het probleem?   Ze kunnen een antwoord krijgen tijdens dit traject. Misschien heb je geen vragen maar wel de behoefte jezelf op een creatieve manier te uiten. Ook dan is deze coaching voor jou geschikt. Ik ga ervan uit dat alle antwoorden al in jezelf leven, we hoeven ze alleen maar zichtbaar te maken. Met behulp van verschillende creatieve technieken kun je tot inzicht, uiting, verwerking en zelfontplooing komen.  Denk hierbij aan technieken als: boetseren, (energetisch) tekenen, schilderen, muziek maken, theater. Maar ook Voice Dialogue, voorouderregressie, probleem opstellingen behoren tot de mogelijkheden. 
Indien wenselijk krijg je na elke sessie oefeningen en opdrachten mee naar huis waardoor de sessie ook daar door kan werken. 
 

Geschikt bij o.a. burn-out, rouwverwerking (na overlijden/scheiding/ander verlies), algemene levensvragen en wensen tot persoonlijke groei
Doelgroepen: kinderen, adolescenten, volwassenen. 
Ook zeer geschikt voor mensen met niet aangeboren hersenletsel (NAH) 

Elke coachingssessie duurt één uur. 

Over Terug in het nu

Therapie is maatwerk en verloopt bij iedereen op een andere manier. Dat vind ik zo leuk aan mijn werk als therapeut en coach. Ik werk met de mens en daar pas ik de sessie op aan.  Tegen mijn cliënten zeg ik vaak:" We gaan samen opzoek naar de antwoorden in jezelf. Want niet ik maar jij weet wat het beste voor je is." En: "Therapie is geen quick fix: het is een proces en dat heeft tijd nodig". Als therapeut/coach zorg ik voor een veilige plek waar dit proces kan plaatsvinden. Dat ik op de eerste rij mag zitten bij dit proces vind ik heel bijzonder. 


Ik maak tijdens sessies graag gebruik van creatieve technieken. Creativiteit is een mooi middel om doelen te bereiken! In mijn praktijk kun je terecht voor individuele regressie-reïncarnatiesessies, creative coaching en de cursussen omgaan met examenvrees en terug naar jezelf. Buiten de praktijk geef ik groepstrainingen in onder andere meditatie en visualisatie.

Na mijn opleidingen sociaal pedagogisch werk en docent muziek op het conservatorium ben ik les gaan geven op een middelbare school. Ik studeerde af als regressie- en reïncarnatieherapeut bij de SRN in Utrecht. Volgde trainingen mindfulness, meditatie, reiki en sjamanisme. In mijn praktijk komen al deze disciplines samen.  


Terug in het nu

Yvette Buitenhuis

Lindeboom 35
4101WG Culemborg

Lid van beroepsvereniging

Onthul je innerlijke wereld