Integrale coaching voor expats en wie vrij en in verbinding wil leven/Persoonlijkheidstest neo-pi-r-

Influente
Culemborg

Integrale coaching gericht op bewustzijn en transformatie. Online, persoonlijk of wandelcoaching. Voor expats en hoogopgeleiden. Afnemen en terugkoppelen wetenschappelijk onderbouwde persoonlijkheidstest NEO-PI-R, de Big Five.

Ben jij de balans kwijt tussen wat je denkt en wat je voelt, en zit je jezelf in de weg? Heb je

- individuele levensvragen?

- werkgerelateerde vragen over je bedrijf, je team of jezelf?

- te maken met verlies? Van een geliefde, een bekende, je werk, je thuis, je land, je gezondheid? Did you move to the Netherlands and do you find it difficult to feelhome?

Het leven leven, het leven aankunnen met alles wat erbij hoort, willen we dat niet allemaal?

Bij Influente coaching sta jij centraal en zoek je naar het antwoord op vragen als: “Wat houdt me tegen en waarom?”, “Wat wil ik?”, “Wat waren mijn beweegredenen ook alweer voor wat ik nu doe?”. Ook vragen als "Waar zijn mijn wortels? Waar voel ik me thuis?". Ik help je om naar jezelf te kijken. Niet door gekunstelde constructies of uitgedachte sessies,  maar door een gezamenlijke zoektocht naar blinde vlekken in jezelf, zodat je weer rust vindt in jezelf, en kan laten zien wie je echt bent en kan doen wat je echt wil doen. Ik begeleid je in alle openheid, eerlijkheid en eigenheid.

Als je wilt kan je via mij de NEO-PI-R persoonlijkheidstest afleggen. Dit doe je gewoon thuis achter je computer, of desgewenst bij Influente op kantoor. De test is wetenschappelijk onderbouwd en elk terugkoppelingsgesprek is een klein feestje waarop je oog in oog staat met jezelf. Verrassend en inzichtelijk. 

Wees welkom! 

Over Influente

Ik, Monique (°1966), omschrijf mezelf graag als veelzijdig: coach, vertaler, docente en moeder van drie volwassen kinderen.

Ik ben geboren in Enschede, Overijssel, in 1966. Op mijn 5e verhuisden we naar België, waar ik opgroeide en afstudeerde als vertaler Nederlands, Engels en Portugees. Gedurende 18 jaar werkte ik als HRM en mede-aandeelhouder in een computerretailketen. Ik specialiseerde me in het afnemen en terugkoppelen van persoonlijkheidstesten, de NEO PI-R of Big Five. In 2014 besloot ik me om te scholen en haalde een postdoctoraat didactiek NT2 in 2014. Ik gaf twee jaar les in Antwerpen tot ik in 2016 naar Nederland ben verhuisd. Na een paar jaar Den Haag ben ik in november 2020 in Culemborg neergestreken. 

Van 2016 tot 2021 volgde ik opleidingen in persoonlijk coachen (Haagse Hogescool), karakterstructuren en counseling (SPSO 1e en 2e jaar), en een masterclass in transformationeel coachen (Waterwerk bv Alkmaar). Ik verdiepte me in afscheid nemen en rouw, iets waar we allemaal onvermijdelijk mee te maken krijgen. Dit samen met de kennis van persoonlijkheidstesten maakt het plaatje voor mij compleet. Maar uitgeleerd raak ik nooit.

Ik heb persoonlijk ervaren wat het is jezelf en anderen te verliezen, maar ben nu sterker en meer verbonden met mezelf en anderen dan ooit. Dat heeft mij gemotiveerd om het vak coachen echt in de praktijk te brengen. Omdat ik het mensen gun om te leven vanuit hun eigen kracht.

Ik hou van reizen, koken, wandelen, lezen, muziek en kunst. En als ik kan, reis ik naar Portugal. 


Influente

Monique Brouwer

Godfried Bomansstraat 7
4103 WR Culemborg

Lid van beroepsvereniging

Integrale coaching voor expats en wie vrij en in verbinding wil leven/Persoonlijkheidstest neo-pi-r-