PraktijkKetelaar


Culemborg

Naast mijn werk als systeemtherapeut werk ik ook als coach. Als coach probeer ik je bewust te maken, hoe je gedrag is op het moment dat jouw traject gaat starten. Ik probeer bij je boven water te krijgen wat je graag zou willen veranderen.

Ik richt mij vooral op Life coaching. Dit is bestemd voor mensen die een meer ontspannen, succesvoller of betekenisvoller leven willen leiden. 

Door middel van vragen stellen wordt de ander meer bewust en stemt het meer tot het nadenken over het eigen gedrag. En vooral ook verantwoordelijkheid te nemen voor het eigen gedrag.

Nieuwsgierig geworden? Zie verder mijn website. 

Over

Over mij

Mijn naam is Frank Ketelaar, geboren en getogen in Utrecht en woon al jaren met veel plezier in Culemborg. Ik ben van oorsprong psychiatrisch verpleegkundige en maatschappelijk werker. Ik ben geschoold in de relatie en gezinstherapie (lid NVRG) en tevens gespecialiseerd in Emotionally Focused Therapy (EFT). Ik ben ruim 25 jaar werkzaam in de Geestelijke Gezondheidszorg bij GGZ Altrecht. Recent ben ik begonnen met deze kleine praktijk in Culemborg.

Contact:
0651802081


PraktijkKetelaar

Frank Ketelaar

Godfried Bomansstraat 2
4103 WR Culemborg

Lid van beroepsvereniging

PraktijkKetelaar