lichaamsgerichte en intuïtieve coaching • voor als je er niet meer uitkomt in je hoofd

De Katalysator integrale coaching
Culemborg

Kom je er niet meer uit in je hoofd? En heb je al van alles geprobeerd? Met een lichaamsgerichte en intuïtieve aanpak doorbreek jij jouw eigen vicieuze cirkel. Structureel, voorbij een fix of trucje.

Kom je er niet meer uit in je hoofd? En heb je al van alles geprobeerd? Met een lichaamsgerichte en intuïtieve aanpak doorbreek jij jouw eigen vicieuze cirkel. Je komt meer in contact met de onderstroom en gaat zien wat er (onbewust) gebeurt in jezelf en in interactie. Met het lichaam als ingang, in het nu. Je realiseert in korte tijd een doorbraak of transformatie met minder stress en meer verbinding en flow tot gevolg. Structureel, voorbij een fix of trucje.

Leef je diepere verlangens en omarm je authentieke zelf. Bevrijd je van (vaak onbewuste) ondermijnde gewoontes of patronen die je in de weg staan. Door uit je hoofd en naar binnen te gaan, je lijf in. Zo maak je op doorvoelde wijze contact maken met wat zich daarvoor nog aan het zicht en het bewustzijn onttrok. Dat maakt het mogelijk te omarmen wie je werkelijk bent en nieuwe paden in te slijten. Je gaat dan je authentieke vrije stroom volgen en je echte verlangens leven, in verbinding met jezelf en anderen!

Samen krijgen we snel helder wat helder wil worden. Veel van mijn klanten zijn verrast over de impact van mijn lichaamsgerichte, intuïtieve, integrale aanpak, of ze nu weinig of veel hebben gedaan op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Lees de aanbevelingen hieronder maar. Daarom hanteer ik ook het No Cure No Pay principe. Niet tevreden? Geld terug!

Over De Katalysator integrale coaching

Zo'n 10 jaar geleden heb ik het roer omgegooid nadat ik steeds meer vastliep. Ik ben sindsdien enorm gegroeid in bewustzijn door intensieve opleidingen en een meerjarige retraite o.h.g.v. lichaamswerk, relateren, business en loopbaan coaching, mindfulness en zijnsoriëntatie, systemisch werken, ontwikkelings- en sociale psychologie, intermenselijke psychologie en evolutionaire integrale ontwikkeling.

Dit bewustzijnswerk ligt aan de basis van mijn huidige werk als fulltime transformatie coach en spaceholder van bijeenkomsten. Daarvoor heb ik complexe multistakeholder processen begeleid. Ook heb ik in 10 jaar een adviesbureau van 15 fte opgebouwd.

Mijn eigen pad laat zien dat het mogelijk is jezelf te bevrijden van hardnekkige, ondermijnende patronen of trauma's en een doorbraak te realiseren. Ik leef nu mijn diepere verlangens en ben nu veel zelfbewuster, authentieker en meer in verbinding met mijzelf en mijn omgeving. Daarmee ben ik een inspiratiebron geworden voor anderen.


De Katalysator integrale coaching

Lars Lutje Schipholt

Molenwal 5
4101 EV Culemborg

Lid van beroepsvereniging

lichaamsgerichte en intuïtieve coaching • voor als je er niet meer uitkomt in je hoofd