vegetarische, kleurrijke & gezonde gerechten, zowel zoet als hartig, biologisch & lokaal
Zoetjesaan. Koken met zin.
Culemborg
Alles dat uit mijn handen komt is met aandacht, creativiteit en liefde gemaakt. Zonder haast. Ik kook vegetarisch en op aanvraag veganistisch en glutenvrij. Minimaal 80% van de producten en ingrediënten die ik gebruik, is van biologische oorsprong. Ik houd van kleinschaligheid: ik koop zoveel mogelijk producten lokaal bij de biologische stadsboerderij en biologische winkel Bij Bio in Culemborg en liefst van Nederlandse of Europese grond. Ik sta voor een duurzame en eerlijke wereld, die ik een stukje mooier wil maken door mijn bijdrage. Dat doe ik door met de seizoenen mee te koken met verse, zo veel als mogelijk fair trade ingrediënten en producten uit een eerlijke keten.
Ik verras mensen graag met onbekende smaken en combinaties, geuren en kleuren, het liefst uit zoveel mogelijk verschillende windrichtingen.
Wat ik wil creëeren met mijn eten is een moment van bezinning en ontmoeting. Door middel van eten kunnen mensen zich met zichzelf en elkaar verbinden, ontmoetingen kunnen ontstaan en goede gesprekken komen op gang. Wat ligt er op mijn bord? Maar ook figuurlijk: waar voed ik mij graag mee in mijn leven? Ik vind het leuk om mensen te prikkelen en te weten voor wie ik kook. Het persoonlijke, daar houd ik van.
Elke gelegenheid wordt mooier door heerlijk eten dat is bereid met aandacht voor lijf en geest, daar ben ik van overtuigd!