Duurzaam Interieur Ontwerp

In Orde Ontwerp, Judith van Schaik
Deil

Denk je over verbouwen of over het anders inrichten van je woning? Een bewust ingerichte woning kan veel rust brengen in je leven! Kies voor een gezond binnenmilieu, duurzame materialen en een logisch ingedeelde ruimte en ervaar het verschil!

Je wilt bewust leven. Dus kies je met zorg wat je eet, hoe je je tijd indeelt, hoe je je vervoer regelt, met wie je omgaat. Maar hoe gaat het met je huis, met je woonomgeving? Een bewust ingericht huis geeft een gezonde leefongeving en heel veel rust. Waarom niet ook kiezen voor het bewust inrichten van je woning? Ik heb daarbij drie speerpunten: 

- een ontwerp dat in orde is voor jou en voor de aarde

- een logisch geordend interieur met duidelijke looplijnen en adequate bergruimte

- Een goed geordend proces, van het eerste idee tot en met de uitvoering

Dus, ga je een bestaande woning verbouwen of wil je eens kijken of je meer rust kunt krijgen in je huidige inrichting, dan denk ik graag met je mee! Ook kan ik je helpen met energie besparen en opruimen. 

Over In Orde Ontwerp, Judith van Schaik

Met veel nieuwe en dure materialen kun je een perfect plaatje maken. Je zou verwachten dat ik daar als ontwerper heel blij van word. Toch is dat niet zo. Ik mis daarin namelijk zowel de persoonlijke noot van de bewoner als het rekening houden met duurzaamheid. Geef mij een bestaande woning die niet “werkt” voor de bewoner(s). Ik help graag met het verduurzamen en het ontwerpen van een indeling en inrichting die wèl werkt. Daar word ik nou echt blij van!!

Ik heb namelijk iets met ordenen, organiseren en zaken inzichtelijk maken. Daarmee kwam ik ooit in de financiële sector terecht. Ook deed ik lang geleden al een opleiding tot professional Organizer. Maar, ik miste in beiden de creativiteit.

Tot we bijna twintig jaar geleden zelf een oud en afgeleefd huis kochten. Als kind tekende ik altijd al plattegrondjes van huizen, dus nu kon ik me echt uitleven. Inmiddels hebben we dat huis in twee fasen volledig gerenoveerd. Naast de ontwerpen, zorgde ik zelf ook voor de organisatie daar om heen. Die verbouwingen liepen gesmeerd en zonder veel zorgen. Het plezier dat ik daaraan beleefde smaakte naar meer.

Ik zag een kans om mijn talent voor ordenen en organiseren te combineren met mijn creativiteit. Want door slim te ordenen, kun je een huis mooi maken! De opleiding Architectuur en Interieur maakte het plaatje compleet.

Zo werd In Orde Ontwerp geboren!


In Orde Ontwerp

Judith van Schaik

Oudenhof 2
4158CW Deil

Lid van beroepsvereniging

Duurzaam Interieur Ontwerp