Breathwork sessions

All intuit
Culemborg

Opladen & diepe stressrelease. In 1 ademsessie ga je lichaam en geest, je hele systeem schoonmaken. De ontspanning voel je nog vele dagen, weken na. 1 op 1 of in een kleine groep. Altijd onder veilige begeleiding van gediplomeerd ademcoach Sarah.

Sporten op een matras. Loslaten en naar binnen gaan. Hoe wonderlijk een ademsessie kan werken! Je lichaam laten beslissen. De levenskracht van je adem ervaren. Met de focus op je adem toegeven aan je lichaam: uit je hoofd, in je lijf. Het ademwerk brengt je in een lichte trance, op een manier die onze voorouders zeker 120.000 jaar terug al deden. Met als doel: heling. Je bewuste aandacht richt zich naar binnen, en je wordt je meer en meer bewust van wat je allemaal nog meer bent. Je laat beetje bij beetje los, en laat gebeuren wat er in je naar boven komt. Onderdrukte gevoelens krijgen de ruimte om los te gaan, zich te uiten. Ze komen letterlijk aan de oppervlakte. Als onderdrukte emoties eenmaal vrijgekomen zijn, kom je altijd in een heerlijke gezonde flow. Een ademsessie brengt je op een bijzondere manier in contact met je kwetsbaarheid. En daarvoor is ademcoach Sarah opgeleid, om je veilig te gidsen in je proces. Een coachgesprek combineren met een ademsessie is ook mogelijk. Je kunt heel gericht met een thema werken en die op meerdere lagen oplossen. Mentaal en fysiek. Je bent welkom om een ademsessie te beleven! 

Over All intuit

Als gediplomeerd ademcoach en NLP coach in Culemborg wil ik graag de de heilzame kracht van ademwerk bekend maken en jou dat laten ervaren onder veilige begeleding. Hoe beter je je voelt in je lijf, hoe fijner je leeft en ook hoe vanzelfsprekender je voor je omgeving en voor anderen zorgt. Vriendelijkheid thuis èn buiten, dat zie ik graag groeien. En vooral, onvoorwaardelijke liefde voor jezelf. Ik ben sinds mijn eerste ademsessies nu veel beter geland in mijn lichaam. Dankzij deze ervaring in mezelf ben ik in staat geweest mijn stressvolle alarmcentrale-/kantoorbaan los te laten en een nieuwe koers te varen. Ik ben geboren in '77 en gezegend met een gezin met 2 grote pubers. Vaak duik ik in de prachtige Lek, ook als het koud is. Ik ben NLP XLence coach geworden via Ravisie en ademcoach dmv de jaartraining bij Lars Faber: Thebreathworkcoach. Mijn vlieguren heb ik ook aangevuld door het prachtige begeleiderswerk sinds 2018 bij vele en vele plantmedicijnsessies waarbij ademwerk een integraal onderdeel is.


All intuit

Sarah Licher-Severs

Achter t zand 35
4103XM Culemborg

Breathwork sessions