Natuurlijke astrologie ~ ontdek je unieke blauwdruk

Riverland Rose Alchemy
Culemborg

Duik diep in je eigen astrologie en verhoog je zelfinzicht waardoor je bewuster kunt bewegen naar innerlijke harmonie, groei en helende verbinding. Leer meer over je unieke balanspunten, zodat je je leven meer in de natuurlijke stroom kunt brengen.

Onze realiteit is opgebouwd uit harmonische bewegingen die samen een kosmologisch patroon vormen dat in alles is terug te vinden. Of je je er wel of niet bewust van bent, het patroon heeft altijd invloed op je. Als je het leert herkennen, kun je ermee werken en je handelingen en keuzes erop afstemmen. Je krijgt dan minder het gevoel dat de dingen je overkomen en je vindt meer vrijheid om te reageren en creëren op een manier die je verkiest.

Een blauwdruk van een nieuw begin echoot door het vervolg heen, zoals concentrische rimpels op het water, nadat een steen in het water is gegooid. Zo markeert de geboorte van een mens het middel- en startpunt van een nieuwe reis door het leven. Je precieze geboortemoment en -plaats laten zien welke unieke verhouding van water, aarde, vuur en lucht je in je leven hebt meegekregen.

Leer 1-op-1 alles over het natuurlijke patroon en de drie lagen in een astrologische kaart. Of krijg in een beknopt gesprek alles te horen over de vier belangrijke delen die jouw identiteit en levenspad vormgeven. Tijdens een uitgebreid consult bekijken we samen je gehele astrologische geboortekaart: jouw unieke middelpunt! Je ontdekt je natuurlijke ritme, jouw eigen manier om meer evenwicht te ervaren en je wordt bewuster van welke gaven jij de wereld schenkt. Ook kan ik je helderheid geven over welke kant jouw leven op wil stromen. Door een verhoogd zelfinzicht kun je je bewuster richten op harmonie, groei en helende verbinding.

Over Riverland Rose Alchemy

Hoi, Ik ben Elise

Ik zet zich met hart en ziel in om het eenheidsbewustzijn op aarde terug te brengen en om mensen te laten stralen in hun uniciteit. Ik helpt graag mensen verbinden met hun unieke medicijn, hun innerlijke bron van wijsheid en moedig iedereen aan hierop weer te gaan vertrouwen. In Riverland Rose Alchemy komen energiewerk, healing waters, natuurlijke astrologie en bezielde communicatie samen om tot diepgaande inzichten en helende bewegingen te komen. De creaties helpen je herinneren hoe het is om vol van jezelf te zijn, in het onbekende te springen en weer te dansen in oneindige vrijheid. Niet meer duwen of trekken, maar vol overgave de liefde uit je hart volgen. 

Lieve jij, ik ben zo verheugd dat je hier bent! Ik wil niets liever dan jou vertellen over al het medicijn in de wereld en de helende energie die jij komt brengen, hoe jij dat kan herkennen, versterken en uitstralen, in jou en om jou heen. Welkom lieve jij, welkom! 


Riverland Rose Alchemy

Elise Koolmees

Antoon Coolenpad 5
4103 WD Culemborg

Natuurlijke astrologie ~ ontdek je unieke blauwdruk