Menstrual Cycle Awareness, Sensualiteit (vrouwen), Celebration Day Girls

Mirella van Staveren - De Magie en Kracht van Vrouw-Zijn
Culemborg

Mirella van Staveren: De Magie en Kracht van Vrouw-Zijn! Workshops voor vrouwen en meisjes

Ik heb grote bewondering voor de diepte, kracht en innerlijke licht van vrouwen. Het is mijn passie om vrouwen bewustzijn te brengen over de innerlijke diepte, de magie en de kracht van haar maandelijkse menstruatiecyclus en haar sensualiteit. 

Workshop: De Ware Kracht van de Menstruatiecyclus: Menstrual Cycle Awareness

Door middel van een goed begrip van je Menstruatiecyclus gaat je leven fundamenteel veranderen. Je leven wordt leuker, er komt veel meer compassie en begrip voor jezelf en je gaat staan voor wie jij als vrouw bent (elke week van de cyclus een andere vrouw ;-)) en de manier waarop jij op authentieke wijze in het leven staat. 

Workshop Sensualiteit: De kunst om jezelf lief te hebben

Door het laten ontluiken, verkennen en ontdekken van je sensualiteit ga je ervaren hoe het voelt om zo jezelf te kunnen omarmen, van jezelf te genieten en lief te hebben. 

video van deze workshop: syoutube/watch?v=4ZgbVElhnoA&t=1s

A Celebration Day for girls

voor meisjes van 10-12 jaar. Levendige gesprekken, veel informatie, leuke activiteiten, verhalen van vrouwen en een klein feestje om de magische drempel van pubertijd en menarche (eerste menstruatie) te vieren. Voor meisjes die al menstrueren of er nog voor staan. (deze workshop is een dag. 's ochtends alleen met de meisjes, in middag komen moeders/verzorgsters/tante erbij.

video: syoutube/watch?time_continue=1&v=ufzY5dwPx7c   (engelse versie)

 

Over Mirella van Staveren - De Magie en Kracht van Vrouw-Zijn

Ik ben Mirella, ik ben geboren in 1970 en gelukkig getrouwd met Harry en sinds 2009 ben ik trotse moeder van een vrijzinnige prachtige dochter.

Mijn leven stond op haar kop toen ik 27 was. Binnen 24 uur verloor ik al mijn energie en kracht moest overal naartoe gebracht worden in een rolstoel. Er werd ME/Chronische vermoeidheidssyndroom vastgesteld. Mijn herstel met behulp van alternatieve geneeswijzen was het begin van een transformatie dat mijn leven radicaal veranderde.

Vier jaar na mijn diagnose ben ik, in 2002, op Venwoude Levenschool, gaan wonen voor een jaar van persoonlijke en spirituele ontwikkeling. Sindsdien heb ik vele verschillende (spirituele) leraren en trainingen gevolgd waaronder

in 2014 de online Virtual Pleasure Bootcamp en Mastery Program bij Mama Gena van de School of Womanly Arts in New York, daarna via Redschool Engeland leerde ik Menstrual Cycle Awareness.

Het was in die tijd dat ik verliefd werd op mijn cyclus. Ik kreeg een diepe waardering voor vrouwelijkheid, vrouwen en het zien van hun innerlijke pracht en kracht.

Sinds 2004 woonde ik in Israel, Wales en de VS. De laatste 7 jaar heb ik doorgebracht in Spanje op het Suryalila yoga retraite centrum. Hier begon ik MCA en Sensualiteit workshops te geven.
Toch ben ik ontzettend blij dat ik ben terug in mijn geboorteland Nederland en ik zit vol passie en liefde voor mijn vrouw-zijn, cyclus en mijn sensualiteit. Mijn verlangen is om dit met jou te delen.

Ik verheug me erop je te ontmoeten!
Mirella xxx

 


Mirella van Staveren - De Magie en Kracht van Vrouw-Zijn

Mirella van Staveren

Lange Havendijk 2B
4101AT Culemborg

Menstrual Cycle Awareness, Sensualiteit (vrouwen), Celebration Day Girls