Balans in Werk en Leven | Culemborg

Stresshantering, Burnoutbegeleiding en Coaching

Ik coach je graag bij alle persoonlijke vragen die zich voordoen in een mensenleven. Op het gebied van stresshantering en burnout heb ik specifieke deskundigheid en ervaring.

Iedereen heeft te maken met tegenslagen, drukte en stress.  Enige spanning is gezond en prettig. Dat daagt je uit om te groeien en geeft het gevoel dat je leeft. Het kan energie geven. Als spanning lang aanhoudt, of te intensief is, kan de balans verstoord raken.

Mijn begeleiding is gericht op herstel (fysiek en psychisch) en het bereiken van een vernieuwd evenwicht. We onderzoeken de manier waarop je omgaat met situaties, en vooral met je gedachten en gevoelens daarover. Essentieel is het (her)ontdekken van je wezenlijke drijfveren zodat je je leven en werk daar weer op af kunt stemmen.

Ik maak veel gebruik van de focusmethodiek in mijn werkwijze. Focussen biedt handvatten om voelen, denken en doen in balans te brengen. Het helpt om de gevoelens en wijsheid in jezelf te zien en effectief in te zetten. Je gaat je meer thuis voelen in jezelf. Je oefent ook in de basisaspecten van mindfulness; aandachtig en mild leren observeren van je denken en voelen.

Relatiebegeleiding kan onderdeel zijn van de begeleiding zijn als dat nodig is. Voor meer informatie over relatiebegeleiding of individuele coaching kun je mijn website bezoeken.

Voor meer informatie of contact; bezoek mijn website of neem contact via telefoon of mail.


Aangesloten bij:
NVPA (Nederlands Verbond voor Psychologen, Psychosociaal therapeuten en Agogen).
EFT Nederland
Focusnetwerk Nederland

Over Mirjam van den Anker | Culemborg

Coaching, burnoutbegeleiding en therapie gericht op balans in voelen, denken en doen. Je krijgt handvatten om deze balans te ontwikkelen. Je leert meer bewust aanwezig en thuis te zijn in jezelf. Wat een blokkade lijkt kan dan weer in beweging komen. Ik ondersteun je bij het vinden van jouw route naar groei en meer voluit leven.

Agenda Balans in Werk en Leven


Professionals in de categorie Stressmanagement

Acupunctuur Ademtherapie Ayurveda Biografisch werk & Verhalen Bouwen en Wonen Centra voor Gezondheidszorg Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Wandelcoaching Creativiteit Dans & Beweging Dieren Ergonomie Familie- en systeemopstellingen Filosofie Financiële dienstverlening Fysiotherapie Haptonomie & Haptotherapie Homeopathie Kinderen-Ouders Kinesiologie Kunst Mannenwerk Massage Mediation Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuur, Tuin en Landschap Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Ouderenzorg Permacultuur Psychologische hulp Psychosociale therapie Regressie- en reïncarnatietherapie Reiki en magnetiseren Relatietherapie Shiatsu Therapie Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Voetreflexologie & Voetzorg Vrouwenspiritualiteit Winkels Yoga Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Culemborg
Bewust Culemborg

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!