InspiRadiance persoonlijke groei | Culemborg

Saskia Bosman geeft lezingen, ervaringsbijeenkomsten en workshops vanuit haar wetenschappelijke interesse, kennis en ervaring als medisch bioloog in de relatie tussen lichaam en geest, doelbewust verbindingen leggend tussen materie en bewustzijn. Saskia heeft als persoonlijk en maatschappelijk doel om bij te dragen aan bewuste menselijke evolutie. De activiteiten zijn gericht op welzijn, innerlijke vrede en liefde en op de ontwikkeling, van binnen uit, van het oneindige potentieel van ieder van ons.

 

Dr. Saskia Bosman is medisch bioloog en heeft onderzoek gedaan op het gebied van celbiologie, hersenen en bewustzijn. Daarnaast heeft ze zich toegelegd op persoonlijke groei, meditatie en energetisch werk. Ze geeft reeds 21 jaar internationaal lezingen en workshops voor persoonlijke groei vanuit haar trainingsbureau InspiRadiance. Saskia is ook nog steeds actief als wetenschapper en doet onderzoek aan het ultrazwakke licht dat uit de stofwisseling van levende systemen voortkomt.

 

 

 

Over Saskia Bosman | Culemborg

Dr. Saskia Bosman is opgeleid als medisch bioloog en heeft onderzoek gedaan op het gebied van celbiologie, hersenen, bewustzijn en de laatste 10 jaar ook op het gebied van landbouwgewassen. Daarnaast heeft ze zich toegelegd op persoonlijke groei, meditatie en energetisch werk. Saskia is ook nog steeds actief als wetenschapper.

Agenda InspiRadiance

oktober 2018

De pijnappelklier, middelaar tussen binnen en buiten

ZO 28 okt 14.00 uurOpleiding en Traininglezing
De pijnappelklier, middelaar tussen binnen en buiten

Lezing over de pijnappelklier en hoe je die kan inzetten voor je welzijn en bewustzijnsgroei.
InspiRadiance
Saskia BosmanCulemborg

november 2018

Dolfijnen – walvissen – mensen in verbinding

ZO 04 nov 14.00 uurZelfrealisatielezing
Dolfijnen – walvissen – mensen in verbinding

Had je altijd al meer willen weten over de intelligentie, (zelf)bewustzijn, gevoeligheid, communicatie en samenwerking van dolfijnen, mensen en walvissen? Kom het horen in deze lezing, met 1 of 2 meditatieve oefeningen!
InspiRadiance
Saskia BosmanCulemborg
De pijnappelklier, jouw antenne voor binnen en buiten - dag 1

ZO 11 nov 10.00 uurOpleiding en Trainingworkshop
De pijnappelklier, jouw antenne voor binnen en buiten - dag 1

Over hoe je de pijnappelklier (midden in je brein) kunt inzetten voor je welbevinden en innerlijke groei. Inleidingen worden afgewisseld met meditatieve oefeningen om de inleidingen ervaarbaar en praktisch te maken.
InspiRadiance
Saskia BosmanCulemborg
De pijnappelklier, jouw antenne voor binnen en buiten - dag 2

ZO 25 nov 10.00 uurOpleiding en Trainingworkshop
De pijnappelklier, jouw antenne voor binnen en buiten - dag 2

In deze workshop gaan we werken met oude en nieuwe kennis over onze pijnappelklier. Inleidingen worden weer afgewisseld met meditatieve oefeningen, die de inleidingen ervaarbaar en praktisch maken.
InspiRadiance
Saskia BosmanCulemborg

december 2018

Dolfijnen – Mensen – Walvissen in verbinding en in jezelf

ZO 16 dec 10.00 uurZelfrealisatieworkshop
Dolfijnen – Mensen – Walvissen in verbinding en in jezelf

Zou je mooie kwaliteiten in jezelf wakker willen maken die walvissen en dolfijnen zo duidelijk belichamen, zoals vreugde, liefde, flexibiliteit, wijsheid en meer? Dit kun je in deze dol-fijne workshop!
InspiRadiance
Saskia BosmanCulemborg

InspiRadiance
Saskia Bosman

Bewust Culemborg

Acupunctuur Ademtherapie Ayurveda Biografisch werk & Verhalen Bouwen en Wonen Cadeaus en Gadgets Centra voor Bewustwording Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Dieren Ergonomie Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Grafisch- en Webdesign Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kinesiologie Kunstzinnige therapie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuur, Tuin en Landschap Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Ouderenzorg Permacultuur Psychologische hulp Psychosociale therapie Regressie- en reïncarnatietherapie Reiki en magnetiseren Relatietherapie Shiatsu Therapie Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voetzorg & Voetreflexologie Vrouwenspiritualiteit Winkels Yoga Zwangerschapsbegeleiding


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Culemborg