Audrey James; mindfulness training en therapie | Culemborg

Heb je ooit ervaren hoe het is om helemaal wakker te zijn, precies waar je bent, op het moment dat je er bent? Een moment te proeven waarop het leven eenvoudig weg ís.

Dat is een moment van mindfulness. Tijdens de 8-weekse training oefenen we op basis van het werk van Jon Kabat-Zinn deze manier van in het leven staan: een toenaderende en open houding voor dat wat zich aandient op het moment dát het zich aandient.

Wanneer je volledig in het moment bent, zonder het door een sluier van oordeel, patronen, of streven te zien, kan het zijn dat je meer geniet van het moment en zelfs in stresssituaties met meer rust en helderheid een keuze kunt maken. Door het oefenen van een open, milde opmerkzaamheid wordt je bewust van waar jouw geest op dit moment mee bezig is. Zoals herinneringen, plannen over morgen, een diepgaande analyse, een oordeel over jezelf of een ander, emoties die je diep raken of die je juist wegstopt. Zo merk je eerder op waar je grenzen liggen en waar je juist plezier aan beleeft.

Deze manier van in het leven staan is wat mij betreft een grote bron van vrijheid. Met veel plezier en voldoening ga ik samen met deelnemers aan de 8-weekse training iedere keer opnieuw het avontuur aan om te oefenen in elk moment aanwezig te zijn.

Voor meer info (over workshops, stiltedagen, oefenavonden en/of de 8-weekse training); zie audreyjames

Over Audrey James | Culemborg

Audrey James geeft sinds 2010 MBSR/MBCT-trainingen vanuit haar eigen praktijk. Tevens is zij geschoold in het geven van mindfulnesstrainingen aan kinderen (Eline Snel). Van oorsprong psycholoog, maar ook moeder, clown en verwoed verbouwer. Kortom een gewoon mens, die graag andere ‘gewone’ mensen de mogelijkheid biedt bij zichzelf stil te staan, rond te kijken en wellicht wat vast te pakken dan wel los te laten.

“In meditatie vind ik momenten van rust, vertrouwen en overgave. Niet door alles te ontvluchten, maar door er oprecht naar te kijken. Deze manier van in het leven staan is wat mij betreft een grote bron van vrijheid.”

Audrey is categorie 1 trainer VMBN

 


Foto 1 Audrey James Klik om te vergroten

Audrey James: mindfulness training en therapie
Audrey James


Professionals in de categorie Mindfulness & Compassie

Acupunctuur Ademtherapie Biografisch werk & Verhalen Bouwen en Wonen Centra voor Gezondheidszorg Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Creativiteit Dans & Beweging Ergonomie Filosofie Financiële dienstverlening Fysiotherapie Haptonomie & Haptotherapie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kinesiologie Kunst Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuur, Tuin en Landschap Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Permacultuur Psychosociale therapie Regressie- en reïncarnatietherapie Reiki en magnetiseren Relatietherapie Shiatsu Therapie Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Voetreflexologie & Voetzorg Vrouwenspiritualiteit Wellness Winkels Yoga
Bewust Culemborg
Bewust Culemborg

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!