Olivier Winants - Trainer & therapeut | Culemborg

Met Mannen werk ik rond themas als woede en boosheid, onverwerkt verdriet, daadkracht en richting, en hoe krachtig en liefdevol in relatie te staan.

Voel je je vastlopen in je leven, ben je vaak gefrustreerd maar weet je niet precies waarom? Vraag je je vaak af of ‘dit het nu is voor mij?’ Wil je meer uit je leven? Heb je het gevoel dat je mannelijke energie er niet is of helemaal leegloopt, dat je in je werk of in je relaties vastloopt? Ik verken samen met jou thema’s als leiderschap en potentie, de rol van de ‘hedendaagse’ man in een relatie en de bredere maatschappij, de archetypische kracht van man-zijn, en de link tussen je erotiek en je daadkracht om iets in de wereld te zetten.Heb je vragen rond zingeving, rond wat jouw rol in dit leven is?  Waar krijg jij energie van, hoe draag je bij? 

Door middel van verschillende technieken zoals meditatie, mindfulness en focussen gaan we dieper ontdekken wat echt van belang is in jouw leven, en scheiden we opgelegde externe verwachtingen van echte interne authentieke waarden.

Over Olivier Winants | Culemborg

Mijn naam is Olivier. Ik ben Belg van geboorte, heb in verscheidene landen gewoond en gewerkt (Amerika, Argentinië en Spanje) en woon nu sinds twee jaar in Nederland. Ik ben mensenrechten-jurist van opleiding en heb 8 jaar als jurist en politiek adviseur in het Europees Parlement gewerkt. 

Hoewel ik uiterlijke successen genoot, voelde ik me steeds meer ontgoocheld en richtingloos in mijn leven. Ik was niet gelukkig, voelde me niet energiek. Ik miste inspiratie, had geen duidelijk doel en gleed af richting depressie. Toen de pijn en het lijden nagenoeg ondraaglijk werd, heb ik besloten mijn leven om te gooien. Ik studeerde fanatiek zowel traditionale oude wijsheid als de allernieuwste wetenschappelijke inzichten op het vlak  van trauma, relationele dynamiek, zingeving en geluk. Toen ben ik in de praktijk gaan ontdekken wat mijn leven nu voor geslaagd maakt. 

Die persoonlijke zoektocht heeft me aangezet tot het onderzoeken van oude patronen omtrent overtuigingen, emotionele reacties en gedragingen die mijn levensvreugde en vrijheid al mijn hele leven lang sterk beperkten. Op die zoektocht ben ik dichter gekomen tot de ontdekking van wat ik werkelijk wil in dit leven. Ik heb zo stapje bij stapje mijn leven heringericht. 

Ik heb in de voorbije tien jaar verschillende studies gevolgd en ben afgestudeerd integratieve psychotherapeut aan de Educatieve Academie te Antwerpen. Ik heb daarnaast een certificaat in lichaamsgerichte therapie, geweldloze communicatie en werken met familie-opstellingen. Ik heb verscheidene trainingen gevolgd rond tantra en seksualiteit, werken met trauma, geweldloze communicatie en meditatie en mindfulness technieken. Ik heb drie jaar lang eigen workshops op het Europees Parlement gegeven over meditatie en geweldloze communicatie, en heb verscheidene trainingen gegeven aan mannen, jongvolwassen en koppels.

Ik hoop in mijn rol als psychotherapeut het zoeken van de client te ondersteunen met mijn eigen ervaring, om zo samen op zoek te gaan naar het meest authentieke en waarachtige kern van het zelf, en de daaruit voortvloeiende vrijheid te vieren.

 


Foto 1 Olivier Winants Foto 2 Olivier Winants Klik om te vergroten

Olivier Winants - Praktijk voor Psychotherapie
Olivier Winants

0615461235
olivier.winants AT fluxaeterna DOT nl
www.fluxaeterna.nl

Olivier Winants - Praktijk voor Psychotherapie
Anna Polakstraat 11
4105EX Culemborg


Professionals in de categorie Mannenwerk

Acupunctuur Ademtherapie Biografisch werk & Verhalen Bouwen en Wonen Centra voor Gezondheidszorg Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Creativiteit Dans & Beweging Ergonomie Filosofie Financiële dienstverlening Fysiotherapie Haptonomie & Haptotherapie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kinesiologie Kunst Mannenwerk Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuur, Tuin en Landschap Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Permacultuur Psychologische hulp Psychosociale therapie Regressie- en reïncarnatietherapie Reiki en magnetiseren Relatietherapie Shiatsu Therapie Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Voetreflexologie & Voetzorg Vrouwenspiritualiteit Wellness Winkels Yoga
Bewust Culemborg
Bewust Culemborg

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!