Het LijfLab | Kerk-avezaath

Wat heb jij nodig om lekker in je vel te zitten?

In Het LijfLab doe je een gedegen onderzoek naar jezelf met lichaamsgerichte oefeningen uit de yoga, met meditatie en inzichtgevende werkvormen. De analyse van alle bevindingen met behulp van haptonomie, zijnsoriëntatie en psychologische modellen, dient om te ontdekken wat voor jou de beste manier is om (weer) te kunnen genieten van werk en leven. De unieke combinatie van fysieke én mentale coaching en training richt zich op jouw totale gezondheid. Je beschermt jezelf bij teleurstellingen en tegenslagen, én je weerbaarheid groeit. We maken hierbij gebruik van de door ons ontwikkelde methodiek van de Stormvloedkering©.

In het bedrijfsleven bieden wij medewerkers tijd, ruimte en kennis om te ontdekken hoe ze pro-actief voor zichzelf kunnen zorgen. Onze aanpak geeft een nieuwe benadering van het begrip ‘werken’. Een traject in Het LijfLab is een investering. Dit betaalt zich uit in de gezondheid van medewerkers, waarmee burn-out en andere werkgerelateerde aandoeningen tot het verleden kunnen horen.

De brede aanpak van Het LijfLab is gericht op het doorbreken van oude patronen en het terugvinden van levenslust en motivatie. 

Kom experimenteren met jouw eigen gebruiksaanwijzing!

We zien je graag in Het LijfLab.

Berna van der Heide (57 2156 32) & Marianne Landman (55 7171 63)

 

 

Over Berna van der Heide & Marianne Landman | Kerk-avezaath

Het LijfLab is 1 januari 2017 opgericht. Berna van der Heide en Marianne Landman passen ieder vanuit hun eigen expertise verschillende benaderingen toe om te werken aan lichaams- en zelfbewustzijn. Ze leveren kwaliteit en diepgang. Hun gedeelde passie voor de zoektocht die het leven kan zijn, maar ook hun betrokkenheid met de nodige nuchterheid en humor, helpen je om zonder oordeel jezelf weer terug te vinden. Je vindt woorden voor wat je nodig hebt om uit het leven te halen wat voor jou het beste is. Je communicatie met je omgeving wordt sterk en helder. Zo ervaar je meer gemak in je werk en je leven. Bovendien kun je later bij lastige momenten in je leven altijd terug naar de kracht die je in jezelf hebt ontdekt.

"Ik heb een passie voor wat puur en écht is." - Berna van der Heide -

"Ik heb een onwrikbaar vertrouwen dat wij een leven kunnen leiden waar we ons goed bij voelen, als we onszelf helemaal accepteren zoals we zijn." - Marianne Landman -


Foto 2 Berna van der Heide & Marianne Landman Foto 5 Berna van der Heide & Marianne Landman Klik om te vergroten

Het LijfLab
Berna van der Heide & Marianne Landman


Professionals in de categorie Coaching - Lifecoaching

Acupunctuur Ademtherapie Ayurveda Biografisch werk & Verhalen Bouwen en Wonen Centra voor Gezondheidszorg Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Dans & Beweging Dieren Ergonomie Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Fysiotherapie Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Kinderen-Ouders Kinesiologie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuur, Tuin en Landschap Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Ouderenzorg Permacultuur Psychosociale therapie Regressie- en reïncarnatietherapie Reiki en magnetiseren Relatietherapie Shiatsu Therapie Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Voetreflexologie & Voetzorg Vrouwenspiritualiteit Winkels Yoga Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Culemborg