In the Move - Kindertolk | Wijk bij Duurstede

Stel dat je kinderen en ouders vergelijkt met een appelboom met appels. Als er iets niet in orde is met de appel gaan we natuurlijk niet de appel maar de boom helpen. Misschien met meer mest, water of zonlicht. Als we daar voor zorgen, gaat het ‘als vanzelf’ beter met de appeltjes aan de boom en ook met de boom zelf trouwens. Het is een structurele, langdurige verbetering.

Vaak als er iets aan de hand is met een kind, zijn we geneigd onze inspanningen op het kind te richten. Wat ik zo mooi vind aan de PresentChild® Methode is dat wij als ouders eerst naar onszelf mogen kijken (blinde vlekken).  Kinderen laten ons zien waar we werkelijk mee bezig (mogen) zijn. Als je kind klachten heeft of ‘probleem’ gedrag vertoont, zet je kind zich eigenlijk in om jou te laten groeien. 

Als Kindertolk® help ik ouders om de boodschap die het kind voor hen heeft te vinden. Het ontroert me iedere keer weer dat de onderliggende boodschap van de kinderen zo dichtbij de kern komt, dat de kinderen hier zo zuiver in zijn. Het doel is bewustwording waardoor de ouder, maar zeker ook het kind veel meer vrijheid voelt om zichzelf (weer) volledig te kunnen zijn.

Soms is het inzicht dat je hebt gekregen al voldoende, soms is er behoefte aan meer begeleiding. Vanuit mijn achtergrond als hypnotherapeut en yogadocent heb ik veel bagage aan kennis en methodieken waaruit ik kan putten zodat ik een traject op maat kan aanbieden.

Voor meer informatie kan je op mijn website kijken: inthemove. Voel je welkom in mijn praktijkruimte in een landelijke omgeving in het buitengebied van Wijk bij Duurstede (net aan de overkant bij het pontje van Beusichem dus vanuit Culemborg ook goed te doen). Ik ben aangesloten bij verschillende beroepsverenigingen, wellicht wordt het door je ziektekosten-verzekeraar vergoed. 

Over Marianne Luijk | Wijk bij Duurstede


Foto 1 Marianne Luijk Klik om te vergroten

Yoga in Wijk & Culemborg / In the Move
Marianne Luijk


Professionals in de categorie Kinderen-Ouders

Acupunctuur Ademtherapie Ayurveda Biografisch werk & Verhalen Bouwen en Wonen Centra voor Gezondheidszorg Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Wandelcoaching Creativiteit Dans & Beweging Dieren Ergonomie Familie- en systeemopstellingen Filosofie Financiële dienstverlening Fysiotherapie Haptonomie & Haptotherapie Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kinesiologie Kunst Mannenwerk Massage Mediation Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuur, Tuin en Landschap Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Ouderenzorg Permacultuur Psychologische hulp Psychosociale therapie Regressie- en reïncarnatietherapie Reiki en magnetiseren Relatietherapie Shiatsu Therapie Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Voetreflexologie & Voetzorg Vrouwenspiritualiteit Winkels Yoga Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Culemborg
Bewust Culemborg

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!