De Nachtvogel / Het Droomlicht | Beusichem

Wat is droomwerk?

Droomwerk is een proces waarin de dromer en de droomwerker samen op zoek gaan naar de betekenis van 1 of meer dromen. 

Droomgroep

We groeien en veranderen het meest authentiek en diepgaand met de steun en energie van anderen. Het werken aan dromen in een groep is een effectieve en leuke methode om aan je persoonlijke groei, bewustzijn en begrip te werken. Iedereen die droomt is nieuwsgierig naar zijn dromen en iedereen wil begrijpen hoe hij of zij in elkaar zit. Ook kun je in een veranderingsproces behoorlijk heftig gaan dromen. Leuk om met de groep naar je droomproces te kijken. Droomwerk is per definitie zeer persoonlijk, maar als je jouw dromen deelt zul je de toewijding van de groep aan jouw individuele processen ervaren. Ik ervaar het met elkaar werken aan dromen als verbindend - resulterend in hartelijke betrokkenheid.

 

Over Merel Koopman Hak | Beusichem

Van kinds af aan ben ik geïntrigeerd en gevoed door de wereld van de droom. In eerste instantie ben ik op zoek gegaan naar de droom vanuit mijn studie biologische psychologie in Maastricht. De toenmalige neurologische blik op de droom bleek niet aan te sluiten bij mijn eigen ervaringen. Na lange en vruchtbare omzwervingen via theater, film en zingeving en spiritualiteit, kwam ik uiteindelijk toch nog op mijn droomvoeten terecht. Inmiddels ben ik twee jaar algemeen bestuurslid bij de Vereniging voor de Studie van Dromen geweest, heb veel inspirerende droomwerkers leren kennen, en zet ik mij binnen deze vereniging op verschillende manieren in om mensen te enthousiasmeren voor hun droomleven.


Foto 6 Merel Koopman Hak Klik om te vergroten

De Nachtvogel
Merel Koopman Hak


Professionals in de categorie Coaching - Diverse Coaching

Acupunctuur Ademtherapie Ayurveda Biografisch werk & Verhalen Bouwen en Wonen Centra voor Gezondheidszorg Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Wandelcoaching Creativiteit Dans & Beweging Dieren Ergonomie Familie- en systeemopstellingen Filosofie Financiële dienstverlening Fysiotherapie Haptonomie & Haptotherapie Homeopathie Kinderen-Ouders Kinesiologie Kunst Mannenwerk Massage Mediation Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuur, Tuin en Landschap Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Ouderenzorg Permacultuur Psychologische hulp Psychosociale therapie Regressie- en reïncarnatietherapie Reiki en magnetiseren Relatietherapie Shiatsu Therapie Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Voetreflexologie & Voetzorg Vrouwenspiritualiteit Winkels Yoga Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Culemborg
Bewust Culemborg

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!