Anker individuele coaching en stiefgezin coaching | Beusichem

Individuele coaching: als je het graag anders wilt, maar je weet niet hoe.

Misschien…
zit je in de knoop en weet je niet hoe nu verder
heb je veel conflicten met de mensen om wie je geeft
ken je die innerlijke stem die steeds zegt: “zie je wel, je kunt het niet, LOSER!
”heb je “alles” en voel je je toch niet gelukkig

Wat ik je bied: ik help je om uit de impasse te raken en weer zelf kansen en mogelijkheden te ontdekken. Die zijn er voor iedereen. Het lijkt soms alleen moeilijk om ze (weer) te ontdekken.

Stiefgezin coaching: heb jij ook een patchwork-gezin? De kleuren van een patchworkdeken kunnen mooi matchen, maar er zijn nogal wat rafelige randjes. Is dat erg? Nee, want zo’n gezin vormen is een bijzondere uitdaging.

Wat ik je bied: Ik coach jou in het oplossen van conflicten in je nieuwe patchworkgezin. Ik laat je zien wat de valkuilen zijn en wat jij kunt doen om je nieuwe gezin tot een veilig thuis voor iedereen te maken. Ik help je graag met de opbouw van je nieuwe gezin, individueel of met de andere gezinsleden.

Kennis maken: Heb je behoefte aan meer informatie, of wil je een afspraak maken voor een kosteloos kennismakingsgesprek? Anker staat voor je klaar! (De meeste zorgverzekeringen vergoeden de consulten)

Over Anke Runia | Beusichem


Foto 1 Anke Runia Klik om te vergroten

Anker coaching en mediation
Anke Runia

Bewust Culemborg
Acupunctuur Ademtherapie Ayurveda Biografisch werk & Verhalen Bouwen en Wonen Cadeaus en Gadgets Centra voor Bewustwording Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Dieren Ergonomie Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Grafisch- en Webdesign Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kinesiologie Kunstzinnige therapie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuur, Tuin en Landschap Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Ouderenzorg Permacultuur Psychologische hulp Psychosociale therapie Regressie- en reïncarnatietherapie Reiki en magnetiseren Relatietherapie Shiatsu Therapie Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voetzorg & Voetreflexologie Vrouwenspiritualiteit Winkels Yoga Zwangerschapsbegeleiding

Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Culemborg