Met passie ondernemen zonder stress of onzekerheid • life, ondernemers en loopbaan coach in één | Culemborg

Zoek jij daarbij een betrokken coach die je door de verandering heen gidst? Een duwtje in de rug van een bewuste én ervaren ondernemer die goed is afgestemd op jou? Zodat je jezelf niet hoeft te overschreeuwen en dichtbij jezelf kan blijven? Én wil jij ook tastbaar resultaat binnen 1 of 2 sessies? Dan ben ik je ideale coach.

AANSLUITEN OP WAT JÍJ NODIG HEBT

We gaan aan de slag met wat jij concreet inbrengt en pellen laagje voor laagje af wat onderliggend speelt. Dit levert je nieuwe perspectieven op voor je onderneming, praktijk, initiatief of werk, waardoor je verder kunt. Door mijn afgestemde en introspectieve aanpak krijg je snel helder wat je te doen (en laten) hebt. We zetten precies de stappen die passen bij jou en halen we eruit wat erin zit. Persoonlijke groei en groei van je onderneming gaan daarbij hand in hand. Want voor mij zijn ondernemer en onderneming één. 

Ik begeleid ze naar de bron van hun stress of onzekerheid. Ze maken contact met wat eronder schuil gaat, met het lichaam als ingang. Vaak al in één sessie komen ze terug in hun krachtspositie en gaan ze nieuwe handelingsperspectieven zien. Zodat ze vol zelfvertrouwen dóór kunnen met hun onderneming. Vaak zijn ze verrast over de impact van mijn aanpak. Lees de aanbevelingen maar: dekatalysator/testimonial.

Over Lars Lutje Schipholt | Culemborg

Ik ben als integrale coach, lifecoach, loopbaancoach en businesscoach in één. Ik ben NOBCO gecertificeerd. Graag kijk ik met je mee, ondernemend en je hart op de goede plek. Omdat jij voorwaarts wil, vastloopt of jezelf in de weg zit én bereid bent dieper te kijken. Mijn motto: elkaar groter maken.

DOORLEEFDE ERVARING

Mij heeft altijd geïntrigeerd hoe iets werkt en waarom dingen lopen zoals ze lopen. In mijn zoektocht heb ik ervaren dat persoonlijk bewustzijn de sleutel is om op dieper niveau te doorgronden wat er gebeurt en hoe ik dichtbij mijzelf kan blijven.Zo’n 7 jaar geleden liep ik zodanig vast op werk en privé vlak dat ik dieper moest kijken naar mijn eigen ondermijnde neigingen. Hier ben ik zeer intensief mee aan de slag gegaan. Ik ben nu veel bewuster, authentieker en op dieper niveau verbonden met mijzelf en mijn omgeving. Ik voel de onderstroom haarfijn aan.

INTEGRALE, INTROSPECTIEVE EN INTUÏTIEVE BENADERING

Mijn doorleefde en geïntegreerde ervaring is inmiddels leidend geworden in mijn werk als integraal coach voor ondernemende en vaak (al dan niet bewust) onzekere en/of gevoelige mensen. Vaak combineer ik dat met mijn ervaring in het co-creëren van netwerkinitiatieven, het faciliteren van complexe multi stakeholder processen en het in 10 jaar opbouwen en leiden van een adviesbureau.

Ik maak gebruik van allerlei inzichten en methodieken zoals afweerpatronen en contactpositie, hoogsensitiviteit, in het nu zijn, innerlijke familie, lichaamsbewustzijn, mindfullness, neurofeedback, overdracht, stress reductie, systemisch werk, Theory U, trauma verwerking, Voice Dialogue, werken met je levensverhaal, zelfcompassie.


Foto 1 Lars Lutje Schipholt Foto 8 Lars Lutje Schipholt Klik om te vergroten

De Katalysator Coaching
Lars Lutje Schipholt


Professionals in de categorie Coaching - Diverse Coaching

Acupunctuur Ademtherapie Ayurveda Biografisch werk & Verhalen Bouwen en Wonen Centra voor Gezondheidszorg Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Wandelcoaching Creativiteit Dans & Beweging Dieren Ergonomie Familie- en systeemopstellingen Filosofie Financiële dienstverlening Fysiotherapie Haptonomie & Haptotherapie Homeopathie Kinderen-Ouders Kinesiologie Kunst Mannenwerk Massage Mediation Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuur, Tuin en Landschap Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Ouderenzorg Permacultuur Psychologische hulp Psychosociale therapie Regressie- en reïncarnatietherapie Reiki en magnetiseren Relatietherapie Shiatsu Therapie Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Voetreflexologie & Voetzorg Vrouwenspiritualiteit Winkels Yoga Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Culemborg
Bewust Culemborg

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!