Integrale coach voor ondernemende mensen op het pad van bewustzijn • verdiepend en transformerend

De Katalysator Coaching
Culemborg

Met mijn afgestemde, analytische en doorvoelde aanpak krijg je snel helder wat helder wil worden en wat je te doen hebt. Je maakt verdiepende stappen die beklijven. Structureel, voorbij een fix of trucje. Zodat je met plezier dóór kunt.

Heb jij een mooie onderneming, een leuke baan of ben je toe aan een volgende stap? Ben je op zoek naar meer zingeving of krijg je het gevoel stil te staan? Of zit je in een vicieuze cirkel en loop je telkens tegen dezelfde blokkades op die een recept zijn voor onzekerheid, stress of burn out? Verlang je naar meer verbinding, minder stress en meer flow?

HERKEN JIJ IN JEZELF EEN OF MEERDERE ONDERSTAANDE ONDERMIJNENDE PATRONEN?
- Gebrek aan focus en niet helder hebben wat je ten diepste drijft (je Why)
- Werk of relatie loopt niet lekker en je kunt de vinger er niet achter krijgen
- Niet weten hoe je onderneming op een hoger plan te brengen
- Samenwerkingen of relaties die geen stand houden
- In contact gericht zijn op de ander en neiging om te pleasen
- Het lastig vinden jezelf kwetsbaar op te stellen
- Je onzeker voelen door je hooggevoeligheid en/of hoogbegaafdheid 
- Last hebben van energielekken, stress of burn-out verschijnselen.Grote kans dat jij vooruit probeert te komen vanuit niet meer functionerende overlevingsmechanismen. 

Met mijn afgestemde, analytische en doorvoelde aanpak krijg je snel helder wat helder wil worden en wat je te doen hebt. Veel van mijn klanten zijn verrast over de impact van mijn sessies, ook als ze al veel gedaan hebben op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Lees de aanbevelingen op mijn website dekatalysator maar.

Over De Katalysator Coaching

Zo'n 7 geleden heb ik het roer omgegooid en sindsdien ligt mijn focus op persoonlijke ontwikkeling, met als sluitstuk de driejarige opleiding integrale-coaching. Daarvoor heb ik complexe multistakeholder processen en organisatieveranderingen begeleid. Ook heb ik in 10 jaar een adviesbureau van 15 fte opgebouwd.

Mijn eigen pad laat zien dat het mogelijk is je te bevrijden van hardnekkige, ondermijnende patronen en een doorbraak te realiseren. Deze transformatie heeft me heel veel opgeleverd. Ik leef nu veel zelfbewuster en ben daarin een inspiratiebron voor anderen. Mijn kracht is een bedding te creëren waarbij alles welkom is, energie vrijkomt, beweging ontstaat en er iets transformeert. Resultaat: meer verbinding, minder stress en meer flow. 

Ik support jou graag, omdat jij, met je hart op de goede plek, voorwaarts wil én bereid bent dieper te kijken. Veel van mijn klanten zijn verrast over de impact van de sessies, ook als ze al veel gedaan hebben ohgv persoonlijke ontwikkeling. Of je nu coach, trainer, therapeut, zorgmedewerker, HR professional, influential, veranderaar, ZZP'er, MKB'er of leidinggevende bent. Ik garandeer je dat er iets transformeert en dat je een stap zet richting je verlangen. Daarom hanteer ik ook het No Cure No Pay principe. Niet tevreden? Geld terug!


De Katalysator Coaching

Lars Lutje Schipholt

Molenwal 5
4101 EV Culemborg

Lid van beroepsvereniging

Integrale coach voor ondernemende mensen op het pad van bewustzijn • verdiepend en transformerend