Organisatie

Bewust Culemborg is aangesloten bij Bewust Netwerk, en wordt ondersteund door een gezamenlijk online platform

Bewust Netwerk is een organisatie met een netwerkorganisatie waarin mensen
elkaar inspireren tot bewust, duurzaam en gezond (samen)leven.
De basis is een groeiende groep van lokale bewuste ondernemersnetwerken die plaatselijk en op professionele wijze een bijdrage leveren aan een evenwichtige en gezonde manier van leven. Landelijk is er een onderling leerproces met veel ruimte voor ontmoeting en samenwerking.
 

Organisatie Bewust Netwerk

Motto: Persoonlijke groei, gezond en duurzaam (samen)leven

Onze tijd vraagt om oplossingen op het snijvlak tussen individu en het collectief.

Wij verlangen ernaar om gelukkig en gezond te zijn en om vanuit ons eigen talent een bijdrage te leveren aan een duurzame samenleving. Het is nodig dat wij onszelf heel goed leren kennen, dat wij ons bewust worden van onszelf en onze mogelijkheden.

Wij staan niet alleen, wij kunnen elkaar helpen.
 

Missie: Hulp en inspiratie door professionals

Lokale bewuste netwerken van ondernemers met hun klanten kunnen een verschil gaan maken. Bewust leven maakt gezond en duurzaam. Dat is waar wij elkaar toe willen inspireren, en dat gaat het beste als je elkaar kent en vertrouwt. Samenwerken maakt stevig en de ontmoeting maakt verandering mogelijk. De mens in het bewuste bedrijf staat centraal, en de klant is een uniek individu met een wens of vraag.

 

Organisatie Bewust Culemborg

In Culemborg wordt het lokale netwerk georganiseerd door een coördinator in nauwe samenwerking met actieve leden/ondersteuners/ambassadeurs.

  • De leden organiseren inspirerende en informatieve activiteiten. Dit doen zij individueel met hun praktijk/bedrijf èn gezamenlijk als netwerk. Kijk daarvoor in de agenda.
  • De ambassadeurskring introduceert nieuwe leden om het netwerk tot een divers en compleet overzicht te laten groeien. Ambassadeurs houden gezamenlijk de visie helder en adviseren het team dat het netwerk actief ondersteunt en plannen uitvoert. Wie onze ambassadeurs zijn, vind je in het ambassadeursoverzicht.
  • De Netwerk Ondersteuningskring (NOK) volgt de dagelijkse ontwikkelingen, onderneemt actie en voert uit.
  • De coördinator website zet zich in voor het lokaal zichtbaar maken van de leden van het netwerk en hun activiteiten, en zij verzorgt de communicatie intern en extern.

Lees meer over Peter Wilms de Coordinator van Bewust Culemborg die samen met een groep actieve aangesloten aanbieders de presentatie en publiciteit verzorgt voor het lokale netwerk in Culemborg.

Een overzicht van lokale bewuste netwerken in Nederland vindt je op de website van Bewust Netwerk.

Bewust Netwerk staat voor samenwerken, ontmoeten en inspireren in bewust, duurzaam en gezond leven.
 

Website en vormgeving online platform

Het online framework is een vast onderdeel van Bewust Netwerk. Het zorgt voor overzicht en structuur, dus vindbaarheid en heldere zichtbaarheid van onze thema's en inhoud. Het webplatform wordt georganiseerd en ontwikkeld door Erwin Bot, Webdesigner/Webdeveloper/Ontwerper/Vormgever en Trainer lichaamswerk/ademwerk. Beide kwaliteiten kan Erwin inzetten voor het ontwikkelen van het landelijk Bewust Netwerk, in samenwerking met de coördinatoren van de lokale netwerken.

Erwin Bot - Bewust Netwerk / ZZPstudioErwin werkt mee aan het professioneel vormgeven van de gezamelijke Bewust Netwerk identiteit in alle digitale en gedrukte media. Daarnaast ontwikkelt hij de website's van alle lokale bewuste netwerken, waaronder Bewust Culemborg.

Erwin: 'het is waardevol op transparante en authentieke wijze te communiceren met andere mensen. Mijn specialiteit is concept-ontwikkeling, identiteit en huisstijl en web-development/cms/crm.'

Acupunctuur Ademtherapie Biografisch werk & Verhalen Bouwen en Wonen Centra voor Gezondheidszorg Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Creativiteit Dans & Beweging Ergonomie Filosofie Financiële dienstverlening Fysiotherapie Haptonomie & Haptotherapie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kinesiologie Kunst Mannenwerk Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuur, Tuin en Landschap Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Permacultuur Psychologische hulp Psychosociale therapie Regressie- en reïncarnatietherapie Reiki en magnetiseren Relatietherapie Shiatsu Therapie Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Voetreflexologie & Voetzorg Vrouwenspiritualiteit Wellness Winkels Yoga
Bewust Culemborg
Bewust Culemborg

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!