Stap 1 van 3 Je lidmaatschap/abonnement/extra diensten

Kies het door jou gewenste abonnement.

 • Bij je abonnement is het lidmaatschap van het netwerk inbegrepen.
 • Je vermelding wordt automatisch ook opgenomen op de landelijke website BewustNetwerk.nl.
 • Kijk bij tarieven om te zien wat is inbegrepen en bij Thema-Rubrieken overzicht voor de keuzemogelijkheden.
 • Het abonnement is per jaar. Na elk jaar wordt doorlopend verlengd met een maand opzegtermijn.

Tarieven overzicht


Tarieven en informatie

Het lidmaatschap van Netwerk Bewust Culemborg wordt ondersteund door het webplatform, waarvan je als lid gebruik kunt maken. Er zijn afspraken over de kosten en opbrengsten van deze dienstverlening. Ambassadeurs en het bestuur bewaken de visie hierop en vragen kun je stellen via info AT bewustculemborg DOT nl

Profiel en agenda
Met jouw eigen profiel en de mogelijkheid om jouw activiteiten in de agenda te plaatsen ben je beter zichtbaar en vindbaar, voor collega's en klanten. Het profiel is uitstekend vindbaar via google. De agenda maakt voor elke activiteit een nieuwe pagina aan. Regelmatig wordt de agenda overzichtelijk met de nieuwsbrieven meegezonden aan abonnees op onze nieuwsbrief, oftewel aan onze klanten.

Contributie aan de vereniging:

 • €72 per vol kalenderjaar voor een basislidmaatschap. 
 • Omdat de vereniging niet btw-plichtig is, wordt er geen btw geheven over de contributie. Tegelijkertijd kan de vereniging ook geen voorbelasting verrekenen (terugvragen). Dat betekent dus dat de contributie het bedrag is dat je betaalt en dat er niet meer zoiets is als ‘inclusief btw’ of ‘exclusief btw’. Als je ondernemer bent, kun je de contributie wel opgeven als kostenpost. Daarmee wordt je winst lager en hoef je minder inkomstenbelasting te betalen. Let er dus op dat jij (of jouw boekhouder) dit opgeeft bij het opstellen van de jaarstukken. 
 • De contributie wordt besteed aan de kosten van de vereniging, bijvoorbeeld voor de website, flyers of dingen die we voor de leden organiseren. De vereniging kan geen btw terugvragen, dus de contributie en de kosten (dus de bedragen die de vereniging betaalt inclusief de btw) moeten met elkaar in balans zijn.
 • €6 eenmalige administratiekosten. Eenmalig betekent dat je dit betaald bij het toetreden als lid en daarna nooit meer.
 • Wanneer betalen:  we werken er naar toe dat iedereen betaalt aan het begin van het kalenderjaar. Tot die tijd geldt een overgangsregeling:
 1. Heb je in 2017 nog niet betaald? Dan krijg je een factuur voor je contributie tot het eind van het jaar, naar rato van het aantal maanden dat het jaar nog telt. Deze factuur krijg je rond  het moment dat je huidige lidmaatschap afloopt. Begin volgend jaar krijg je dan een factuur voor het volle kalenderjaar.
 2. Heb je in 2017 al wel betaald? Dan krijg je in 2017 geen factuur meer. In de loop van 2018 krijg je een factuur naar rato van het aantal resterende maanden in 2018. Deze factuur krijg je in dezelfde maand waarin je ook in 2017 de factuur ontving.

Rekenvoorbeeld contributie
Stel, je hebt nu een basislidmaatschap dat loopt van juni t/m mei. Dan krijg je dit jaar je factuur op het gebruikelijke moment, voor je lidmaatschap van de vereniging per 1 juni 2017. Op je factuur staat een bedrag naar rato van het aantal maanden tot aan het eind van het jaar. Oftewel voor 7 maanden. Dat is 7/12 van de jaarlijkse contributie van €72, dus €42. Als eenmalig bijdrage aan de administratiekosten betaal je €6. Dus in totaal €48. Per 1 januari 2018 krijg je dan een factuur voor dat volle kalenderjaar, van €72. Je betaalt dan geen administratiekosten meer.

Heb je al betaald? Dan geldt bovenstaande situatie volgend jaar voor jou vanaf het moment dat je normaal gesproken voor je lidmaatschap betaalt. Stel, je hebt een basislidmaatschap dat loopt van maart tot en met februari. Dan krijg je in 2018 je factuur op het gebruikelijke moment, naar rato van het aantal maanden tot het eind van het jaar. Dus vanaf 1 maart en voor een periode van 10 maanden. Dat is 10 x €6 = €60. Als eenmalige bijdrage aan de administratiekosten betaal je €6. Dus in totaal €66. Per 1 januari 2019 krijg je dan een factuur voor dat volle kalenderjaar, van €72. Je betaalt dan geen administratiekosten meer.

Alle leden van Bewust Culemborg zijn vanaf de oprichtingsdatum van de vereniging (5 april 2017) lid van de vereniging. Je krijgt vanaf dat moment alles waar je als lid recht op hebt. Je eerstvolgende factuur voor je contributie komt echter pas op het moment dat je voorheen je factuur ontving.


Tarieven overzicht

€ 72,-   Basis lidmaatschap + Rubriekvermelding

Je krijgt een vermelding in het deelnemersoverzicht onder één rubriek plus een eigen pagina met foto en een link naar je eigen website. Nieuwe leden krijgen ter kennismaking de mogelijkheid om drie keer een activiteit in de agenda te plaatsen.

€ 20,00   Extra rubriekvermelding

Je kunt je vermelding in meerdere rubrieken opnemen, zodat je nog beter gevonden kunt worden. Per tweede of derde extra vermelding onder een andere rubriek betaal je een extra tarief. In totaal kun je in maximaal 3 rubrieken opgenomen worden.

€ 20,00   Agenda plaatsingen [10 stuks]

Je saldo voor het plaatsen van activiteiten in de agenda wordt opgeladen met 10 items. Iedere activiteit verschijnt op de agenda in de website - in de nieuwsbrief van Bewust Culemborg - in de landelijke agenda van Bewust Netwerk

*sinds 1 april 2017 wordt voor verlengingen geen btw meer geheven

 

Bewust Culemborg extra sponsoren?

Dan is er plaats voor jouw advertentiebanner met rechtstreekse link naar jouw website:

€ 15,00   Advertentiebanner KLEIN 610 x 145 px abonnement per maand

Deelnemers kunnen tevens gebruik maken van de mogelijkheid voor het plaatsen van een banner in de rechterkolom. De vaste afmetingen van de banner zijn 610 x 145 px. De plaatsingsduur is 2 maanden.

€ 25,00   Advertentiebanner MEDIUM 610 x 290 px abonnement per maand

Deelnemers kunnen tevens gebruik maken van de mogelijkheid voor het plaatsen van een banner in de rechterkolom. De vaste afmetingen van de banner zijn 610 x 290 px. De plaatsingsduur is 2 maanden.

€ 100,00   Advertentiebanner KLEIN 610 x 145 px abonnement per jaar

Deelnemers kunnen tevens gebruik maken van de mogelijkheid voor het plaatsen van een banner in de rechterkolom. De vaste afmetingen van de banner zijn 610 x 145 px. De plaatsingsduur is minimaal 1 jaar en kan per maand of per jaar verlengd worden.

€ 140,00   Advertentiebanner MEDIUM 610 x 290 px abonnement per jaar

Deelnemers kunnen tevens gebruik maken van de mogelijkheid voor het plaatsen van een banner in de rechterkolom. De vaste afmetingen van de banner zijn 610 x 290 px. De plaatsingsduur is minimaal 1 jaar en kan per maand of per jaar verlengd worden.


Verlenging en Opzegging

 • De opzegtermijn is 1 maand voor het eind van het kalenderjaar, oftewel voor december. Opzeggen van je lidmaatschap kan per e-mail aaninfo AT bewustculemborg DOT nl.
 • Een maand voor de verlengdatum van je lidmaatschap ontvang je een mail waarin je verlenging wordt aangekondigd.
 • Bij opzegging of wijziging gedurende de lidmaatschapsperiode wordt reeds gefactureerd en betaald lidmaatschap niet teruggestort.
 • Je ontvangt eenmaal per jaar een factuur voor de verlenging van je lidmaatschap.

Uitbreiding van de services die je afneemt is altijd mogelijk. Je kunt een verzoek tot uitbreiding van je services doorgeven via jouw gebruikerspanel achter het login of mailen aan info AT bewustculemborg DOT nl

Thema-Rubrieken overzicht


Thema- en Rubrieken overzicht Bewust Culemborg

Extra diensten

Agenda

Ik wil activiteiten in de agenda kunnen plaatsen en kies voor:

 • Kijk bij tarieven voor de specificaties.
 • Je activiteit/event wordt automatisch ook opgenomen op de landelijke website BewustAgenda.nl.

Advertentie banner

 • Klik hier voor een voorbeeld (zie rechterkolom).
 • De initiator/beheerder neemt dan contact met je op over het aanleveren van het materiaal (foto/tekst).
 • Kijk bij tarieven voor de specificaties.

Overzicht van je aanvraag

Lidmaatschap Bewust Culemborg + Bewust Netwerk EUR Bewust Culemborg lidmaatschap
Plaatsing vermelding op www.BewustNetwerk.nl inbegrepen EUR Bewust Culemborg lidmaatschap
Plaatsing agenda events op www.BewustAgenda.nl inbegrepen EUR Bewust Culemborg lidmaatschap
Abonnement 1 rubriek(en) EUR 72,00
Saldo 3 agenda evenementen EUR 0,00
Totaal op de eerste factuur EUR 72,00

Tarieven excl. 0% BTW per jaar.

Ben je al lid? Voor het wijzigen van je abonnement kun je inloggen.

Over het inschrijven

Inschrijfformulier


Wil jij lid worden van netwerk Bewust Culemborg? 
Lees dan eerst  onze voorwaarden


In principe is deelname aan het netwerk alleen mogelijk op aanbeveling van één van onze leden en op uitnodiging van één van onze ambassadeurs.

Heb je besloten dat je je wilt inschrijven als lid? Vul dan hieronder het aanvraagformulier in.

Na verwerking en acceptatie van je aanvraag krijg je per e-mail je inlogcode toegestuurd, waarmee je op je persoonlijke gebruikerspanel je teksten, foto's en agenda kunt beheren. 

Let op
Het aanbod op de website is onderverdeeld in de hoofdgroepen/thema's:

 • Bewustwording
 • Gezondheid
 • Welzijn
 • Duurzaamheid

Onder iedere hoofdgroep valt een aantal rubrieken.
Bij je inschrijving kun je aangeven bij hoeveel en welke rubriek(en) je een vermelding wilt.
Je kunt onder maximaal 3 rubrieken vermeld staan.

 

Aanbieder inschrijfformulier

Voorbeeld banner afmetingen

Bewust Culemborg
Bewust Culemborg

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!