Onze voorwaarden

Onze voorwaarden

 

Als je netwerk Bewust Culemborg net zo leuk én belangrijk vindt als wij, en je enthousiast bent over onze missie, ben je van harte welkom je aan te melden als lid.

Delen is vermenigvuldigen
Als je je aansluit, gaan we er vanuit dat je Bewust Culemborg ook onder de aandacht brengt bij jouw netwerk, o.m. door het plaatsen van onze banner "Aangesloten bij Bewust Culemborg" op de homepage of contactpagina van je website en via je nieuwsbrief/mailcontacten.

 

Toelating
Om de kwaliteit te waarborgen hebben we als leden onderling een richtlijn om nieuwe leden te verwelkomen. Deelname aan het netwerk staat in principe open voor bewuste ondernemers die willen netwerken. Nieuwe leden zorgen voor een aanbeveling van één van de aangesloten leden en worden uitnodigd door één van onze ambassadeurs. Zij melden zich aan via het inschrijfformulier online. Vervolgens zal de coördinator van het netwerk de aanmelding bevestigen.


Criteria
Voor deelname gelden onderstaande criteria:

 • Je bent enthousiast over de visie en missie van Bewust Culemborg en jouw bedrijf past daarin.
 • Je hebt minimaal een jaar werkervaring op het gebied van bewustwording, gezondheid, welzijn, duurzaamheid en/of maatschappelijk ondernemen.
 • Je bedrijf is gevestigd in de regio waar Bewust Culemborg actief is.
 • Je hebt aantoonbare professionaliteit en vakbekwaamheid in jouw vakgebied.
 • Je bent bij voorkeur lid van een erkende relevante beroepsvereniging (indien aanwezig).
 • Je bent bij voorkeur ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.
 • Lever je producten, dan dienen deze duurzaam geproduceerd te worden en bij te dragen aan een duurzaam gebruik.


Toelating
Iedere aanmelding van een nieuw lid wordt beoordeeld door de coördinator van Netwerk Bewust Culemborg op grond van bovenstaande criteria.
Bij twijfel over toelating wordt er contact met je opgenomen door onze toelatingscommissie. Uitzonderingen door afwijkingen op deze criteria zijn ter beoordeling van de coördinator en/of de toelatingscommissie.

Het staat Bewust Culemborg vrij om een praktijk of bedrijf niet toe te laten of te royeren als lid, een dergelijk besluit kan worden genomen in de kring van ambassadeurs.
 

Criteria voor agenda activiteiten

Vermeldingen van activiteiten in de agenda dienen te voldoen aan de volgende criteria:

 • Bij alle lezingen, trainingen, workshops en andere activiteiten ligt de focus in ruime zin op bewustwording, duurzaamheid, veranderingsprocessen, ontwikkeling en/of gezondheid.
 • Je kunt alleen activiteiten vermelden welke door jou zelf gegeven of georganiseerd worden in de regio Culemborg
 • Iedere aanmelding van een activiteit wordt beoordeeld door de beheerder van Netwerk Bewust Culemborg op grond van bovenstaande criteria. Het staat de beheerder vrij om een activiteit niet toe te laten op, of te verwijderen van de website.

 

Abonnementen

 • Abonnementen zijn voor de duur van 1 jaar.
 • Na elk jaar wordt je abonnement automatisch verlengd.
 • De opzegtermijn bedraagt 1 maand. Opzeggen van je abonnement kan per mail aan de beheerder of in het deelnemer gedeelte.
 • Een maand voor de verlengdatum van je abonnement ontvang je een mail waarin je verlenging wordt aangekondigd.
 • Je ontvangt eens per jaar een factuur voor de verlenging van je abonnement.
 • De betaal termijn voor de factuur is maximaal 30 dagen.
 • Bij het niet tijdig voldoen aan de betalingsverplichting wordt je abonnement tijdelijk op non-actief gezet, tot je hebt betaald. Na 60 dagen zijn wij genoodzaakt om €10 op te tellen bij de oorspronkelijke factuur, als tegemoetkoming in de extra aandacht die wij het schenken in onze administratie. Na 120 dagen wordt je profiel verwijderd.
 • Uitbreiding van je abonnement is altijd mogelijk. Het extra abonnement wordt op een nieuwe factuur in rekening gebracht.
 • Wil je minder rubrieken/agenda activiteiten vermelden? Dat kan natuurlijk ook.
 • Een reeds betaald abonnement wordt niet teruggestort.

 

Heb je vragen of wil je meer informatie? Stel je vraag aan de beheerder!


Advertenties

www.boekhandeldekraanvogel.nl - Zandstraat 22 - 4101EG CulemborgIk en Jij - Systemisch Werk - elke dinsdag avond opstellingen in de Gelderlandfabriek

Acupunctuur Ademtherapie Ayurveda Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Centra voor Bewustwording Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Loopbaancoaching Communicatie en presentatie Cranio-sacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Dieren Ergonomie Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Grafisch- en Webdesign Haptonomie Healing en reading Homeopathie Juridische dienstverlening Kinderen-Ouders Kinesiologie Kleding Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuur, Tuin en Landschap Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Permacultuur Persoonlijke verzorging Psychologische hulp Psychosociale therapie Reiki en magnetiseren Relatietherapie Shiatsu Therapie Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voetreflexologie Vrouwenspiritualiteit Winkels Yoga Zwangerschapsbegeleiding


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Culemborg