Nieuwsbrief Mei 2011

Beleven

Er is genoeg te beleven tegenwoordig. De kranten staan bol van advertenties en agenda's, de radio en tv zenden uit waar je terecht kunt voor avontuur, cultuur en vermaak. Voor iedere doelgroep is er wel een evenement voor dat moment. Deze overdaad beslist voor ons dat wij besluiten moeten nemen. Over wat nu wel? En over wat nu niet? En hoe doen wij dat?

Hoe houden wij die vrije keuze mogelijkheid binnen ons aandachtsveld? Laat dat nu een thema zijn voor velen die zich bezig houden met bewustwording. Een kans om én avontuur te beleven én je aandacht te vestigen op vrije keuze. Overdaad met begeleiding in de keuze!

Op zondag 29 mei organiseert Bewust Culemborg een sprankelende Belevingsdag voor kinderen en iedereen die zorg voor hen draagt. Doorlopend zijn er allerlei gratis speelse activiteiten begeleid door diverse professionals, 30 in totaal. Restaurant de Ontmoeting is voor deze gelegenheid gedeeltelijk ingericht voor spel en gesprek. Je kunt komen dansen, zingen, proeven of luisteren naar een verteld verhaal, een coöperatief spel spelen, innovatief knutselen, tekenen, spelen met je adem, je voeten laten masseren of een wens doen. Tussendoor is  er de mogelijkheid wat lekkers te eten en te drinken. Bij mooi weer gaan we naar buiten Tai Chi beoefenen, een verbondenheids-estafette lopen en dansen rond de meiboom. Daarnaast zijn er workshops en lezingen tegen mini-tarieven. Kom beleven en inleven! tussen 11 en 16 uur bij BonVie, Admiraalvlinderlaan 2, Culemborg. Toegang is gratis.

Alle 28 deelnemers vind je verderop in deze mail met een beschrijving van hun praktijk en aanbod op 29 mei.