Nieuwsbrief Maart 2011

Komende week: '7days of inspiration' met diverse initiatieven door het hele land!

Bewust Culemborg organiseert op 2 en 3 maart de INSPIRATIEDAGEN bij Naturijn en BonVie, waar je 15 holistisch werkende professionals persoonlijk kunt ontmoeten en kennis kunt maken met hun manier van werken   vrijblijvend en inspirerend    ... massage, zang, opstelling, healing, spel, ritueel, relatie-tarot, eco-tuin, innerlijke stem, en meer...

 

Verder zijn er komende maand nog meer gelegenheden om mee te doen met of te proeven aan bewustwording, spiritualiteit en duurzaam leven. Zo kun je klinkerzingen met Sander Bloemendal op woensdag 9 maart en op zondag 13 maart is er de Spirituele Beurs, georganiseerd door Centrum Munay. Dit alles, en meer, is te vinden in de aanbieders-agenda.

Ben je zelf holistisch professional, en oriënteer je je op aanbiederschap? Dan is het mogelijk om aansluiting te zoeken met het netwerk op één van de ontmoetingsbijeenkomsten. Deze maand gaan we netwerkwandelen met Eigenspoor op 18 maart, en op 7 april geeft Berna Snoek een workshop handlezen. Beide activiteiten waarin het ontmoeten van collega's centraal staat.

 

INSPIRATIEDAGEN

Geef de wereld meer waarde, begin bij jezelf. In zeven dagen tijd, van 28 februari tot 6 maart 2011, geven we Nederland een upgrade met ruim 30 initiatieven in 15 steden! Een kans om te ervaren wat je kunt bereiken zonder geld; en juist mét gebruik van sociale overwaarde! Zie hier in 90 seconden hoe dat kan

In het kader van dit landelijke initiatief '7 days of inspiration' geven wij met Bewust Culemborg gezicht aan onze waarden van bewustwording, spiritualiteit en duurzaam leven. Op 2 en 3 maart bieden wij vrijblijvend inspiratie aan het winkelend en ontmoetend publiek. Dit gaat plaatsvinden bij BonVie en bij Naturijn. Zie aankondiging voor het uitgebreide programma, wie je waar en op welke plek kunt treffen. Een mooie kans om kennis te maken met enkele van onze aanbieders en hun manier van werken.

 

Spirituele Beurs

Ademcoach, Bioresonantietherapeut, Cranio Sacraal Therapeut, Engelentherapie, Handlezer, Healer, Homeopaat, Hypnotherapeut, Integratieve Kindertherapeut, Kindertolk, Magnetiseur, Masseur, Mediums, Ritueelbegeleiding, Shambhala healer, Urban Shaman, Zenleraar en Verkoop Edelstenen

Wil je kennismaken met deze vormen van spiritualiteit en bewustwording? Kom dan op zondag 13 maart naar Concordia. De middag wordt om 12 uur ingeleid met een boeiende lezing over de methode van Het Fluisterkind, gegeven door Maria Budding, gecertificeerd Kindertolk. De beurs is gratis toegankelijk, voor de lezingen, consulten en workshops gelden mini-tarieven per sessie.


Programma workshops en minilezingen
14.00 tot 14.30 uur: Workshop Handlijnkunde
14.30 tot 15.00 uur: Minilezing Rituelen
15.00 tot 15.30 uur: Workshop Zenmeditatie
16.00 tot 16.30 uur: Minilezing Magnetiseren
16.30 tot 17.30 uur: Workshop De kracht van het ademen

Voor een kinderspeelhoekje is gezorgd

Organisatie door Spiritueel Centrum Munay (leef vanuit je hart), Marissa Schopman

 

ALS DE SIRENE GAAT

De spontaniteit waarmee is gereageerd op het initiatief INSPIRATIEDAGEN is al inspirerend op zichzelf! Het gaf de impuls om van start te gaan met het initiatief ALS DE SIRENE GAAT. Wij gaan een reeks van inspiratiemomenten neerzetten op elke eerste maandag van de maand. Wij worden schenkend zichtbaar en brengen ons product letterlijk bij de mensen. De sirene doet een appèl op ons. Wij stellen daarbij echter liever de ontmoeting, verbinding en positieve daadkracht centraal, als tegenhanger op de angst voor gevaar.

Er is een mooie illustratie over dit nieuw type actief burgerschap en schenkend zichtbaar zijn: http://www.youtube.com/watch?v=A5GryIDl0qY

Er is een programma in voorbereiding als aftrap voor deze reeks, rondom het sirene-moment in mei. Spreekt het thema je aan, en wil je meedoen? Reserveer dan tussen 10 en 13 uur in de agenda op 2 mei aanstaande!

 

Om te beginnen wensen wij iedereen waardevolle INSPIRATIEDAGEN!

 

Met verbindende groet, Inge Knoope & Ilse Schuts