Belevingsdag Vitaliteit Vooraankondiging

Op zondag 6 november presenteert Bewust Culemborg vele wegen die leiden naar meer ontspanning en Vitaliteit. Met informatie stands, workshops en interactieve presentaties krijg je de kans om dit zélf te ervaren. Tussen 11 en 16 uur bij BonVie, Admiraalvlinderlaan 2, Culemborg. Toegang is gratis.

 

 

 

 

Restaurant De Ontmoeting is voor deze gelegenheid ingericht met beursactiviteiten op het gebied van ontspanning en vitaliteit. Ook vind je er een breed aanbod van workshops, elk met een eigen kijk op vitaliteit.

Kom vrijblijvend kennismaken met professionals uit Culemborg door te kijken, horen en proeven op de beursvloer. Je kunt je laten meenemen in hun werkwijze om ontspanning en energie te vinden in lichaam en geest. Zij adviseren op het gebied van voeding, kruiden en lichaamsverzorging. Zelfs omgang met werk en geld zijn onderwerpen die je vitaliteit mede bepalen en waarmee je op de Belevingsdag terecht kunt.

De dag wordt geopend met een concert op Hang met percussie door Peter Elbertse en Bartho Staalman. En zoals op alle dagen kun je bij De Ontmoeting terecht voor een kopje koffie of een lekkere, betaalbare en verantwoorde lunch.

Bewegen, mediteren en Mindfullness. Luisteren naar mooie klanken, of heel hard lachen. Je huid, je haar of je voeten laten verzorgen. Leren hoe je sprankelt. Kortom een dag om energie op te doen!

 

Reserveren voor zaal-workshops van 50 minuten kan via belevingsdag@bewustculemborg.nl. Hiervoor geldt een bezoekersbijdrage van €5 per persoon per workshop. Graag bevestigen bij binnenkomst en betalen kan rechtstreeks bij de betreffende aanbieder tot uiterlijk 15 minuten voor aanvang van de workshop.

De concerten en mini-workshops van 20 minuten vinden plaats in de restaurantruimte, hiervoor kun je niet vooraf reserveren, kom op de aangegeven tijd en doe mee! Na afloop gaat ‘de pet’ rond onder de deelnemers en je mag een zelf gekozen bijdrage geven. Op de beursvloer wordt vrijblijvend advies gegeven en specialistische mini-consulten kosten maximaal €5.

Voor uitgebreide informatie over de deelnemers en hun aanbod tijdens de Belevingsdag op 6 november verwijzen wij naar onze website www.bewustculemborg.nl.