Nieuwsbrief Bewust Culemborg | Favoriete Biowinkel

Naturijn is uitgeroepen tot

Favoriete Biowinkel van Gelderland!

Maria Willems: Wat fijn, deze schouderklop voor ons team, van onze klanten!”

En wordt onze Culemborgse Natuurwinkel ook de

Favoriete Biowinkel van Nederland?

Tot 15 januari 2015 kan iedereen zijn of haar stem uitbrengen via www.mijnfavorietebiowinkel.nl. De meest inspirerende inzendingen worden beloond met gratis biologische boodschappen t.w.v. 50 euro.

De winnaar wordt op 22 januari bekend gemaakt tijdens de Bio-beurs in de IJsselhallen in Zwolle. Bij het tellen van de stemmen zal rekening worden gehouden met het verzorgingsgebied en de omvang van winkel, zodat iedere winkel – groot of klein – een eerlijke kans maakt op de publieksprijs.

 

Een jaar lang Favoriete Biowinkel

Natuurwinkel Naturijn Culemborg is om te beginnen al uitgeroepen tot winnaar van Gelderland. Twaalf winkeliers, uit elke provincie één, gaan uitmaken wie zich straks een jaar lang de Favoriete Biowinkel van Nederland mag noemen. De verkiezing is een initiatief van Bionext en de Biowinkelvereniging en is bedoeld als steun in de rug voor winkels die zich toeleggen op de verkoop van biologische producten.

Nu al kunnen de finalisten zichzelf een winnaar noemen, omdat ze in hun provincie de meeste stemmen hebben gekregen van hun klanten. Bijvoorbeeld omdat ze een uitgebreid biologisch assortiment hebben, omdat ze goede informatie verstrekken over de herkomst van producten, of omdat ze hart hebben voor hun zaak en voor de klant. Jasper Vink, projectleider bij Bionext: “Veel biologische speciaalzaken onderscheiden zich van reguliere supermarkten door hun persoonlijke benadering.”

 

Naturijn: EKO, biologisch dynamisch, lokaal en fairtraide

Maria Willems: “Kennis van gezonde voeding is mijn passie. Ik ben een onderneemster die mijn hart volgt en luistert naar onze klanten.”  Ons enthousiaste team heeft uitgebreide kennis van alle producten in de winkel. Wij helpen ook graag met voedingsadviezen met betrekking tot diëten zoals bv. glutenallergie, zuivelallergie, etc. Dagelijks organiseren wij proeverijen. Dit alles in een warme en moderne winkel.

"Verder vinden we het belangrijk om zoveel mogelijk producten lokaal te verkrijgen. Voor ons vers producten werken wij samen met stadsboerderij Caetshage en halen we onder andere honing, sap en fruit uit de Betuwe."

Naturijn draagt bij aan duurzame projecten, hierdoor hebben zij een Groen Lintje mogen ontvangen en waren zij de eerste winkel in Gelderland met een EKO keurmerk. Daarnaast namen zij het initiatief voor een jaarlijkse Fair & Green markt in Culemborg. Dit maakt onze natuurvoedingswinkel bijzonder en zorgt ervoor dat niet alleen klanten, maar ook de regio in aanraking komt met duurzaam leven.

"Natuurwinkel Naturijn heeft een compleet assortiment biologische (EKO) en biologisch dynamische (Demeter) producten en is tevens Fairtrade winkel". De kracht van Naturijn is de grote keuze aan verse producten. Van maandag t/m zaterdag kunt u er terecht voor verse biologische groenten en fruit, vlees, zuivelproducten, ambachtelijk gebakken broden en heerlijk banket.

Natuurwinkel Naturijn is gelegen in het sfeervolle oude centrum van Culemborg.
Prijssestraat 6  |  4101CR Culemborg  |  0345-510850  |  www.natuurwinkel.nl

Ken je iemand die je zou willen attenderen op deze bijzondere winkel in Culemborg?
Stuur dit bericht dan gerust door.


Agenda Bewust Culemborg

Hierbij het overzicht van workshops, meditaties, cursussen, lezingen en méér, gegeven door leden van Bewust Culemborg voor de komende maand. En de meest actuele agenda vind je altijd op onze website. Elke week staan er weer nieuwe activiteiten tussen.

Indien van toepassing, kun je je aanmelden via het webformulier, klik daarvoor op de link 'lees meer' in het overzicht.