Nieuwsbrief Bewust Culemborg | Verwondering is alles

Verwondering is alles  

  

 

 

 

 

 

Dat actie en ontspanning prima samengaan, dat hebben bezoekers en deelnemers aan de Kind & Ouderdag 2014 aan elkaar laten zien.

Zondag 29 juni was Werk aan het Spoel in Culemborg een doorlopend geheel van workshops, voorstellingen en kleurrijke kraampjes. De buien rondom de opening weerhielden bezoekers niet om te komen voor de voorstellingen in de Genieloods. En in de loop van de dag is er in de stralende zon genoten rondom vuur, spel, paarden, buitentheater met verhalen van Eric Borrias en het lekkers van De Veldkeuken.

Bekende boekenschrijvers Marianne Busser en Ron Schröder lazen voor en zongen liedjes uit hun eigen boeken, in de gezellig gevulde Genieloods op Werk aan het Spoel. Afgewisseld met andere voorstellingen en activiteiten.

Workshops met acrobatiek yoga en zintuigenspelletjes hebben vele ouders en kinderen een vrolijke zondag bezorgd. Het gehele terrein van Werk aan het Spoel werd optimaal benut.

Doorlopend kon je koning zijn of koningin. Je kon iets schilderen of gezond snoepen. Bij de paarden kijken, meedoen in LARP of gewoon zelf een spel bouwen van de vloerdelen in de tent. Genieten van het aanbod, of er zelf iets aan toevoegen. Kortom: verwondering is alles.

 

Meedoen in het netwerk?

Kom dan vrijblijvend kennismaken met andere leden. Op 11 juli rollen we onze picknickkleedjes uit op Stadsboerderij Caetshage en ben je van harte welkom om je aan te sluiten middels het 'Potluck' concept van 'delen is vermenigvuldigen'. Voor meer info kijk je in onze agenda.

 

Agenda-overzicht van onze leden