Nieuwsbrief Bewust Culemborg | Inspirerende zondagen

Twee inspirerende zondagen op Werk aan het Spoel: 22 en 29 juni

Inspiratie in de natuur, met mensen bij vele kleurrijke kramen, door mee te doen in workshops en andere activiteiten. Informatie  over gezondheid, welzijn en een bewuste en duurzame leefstijl. Ontmoeten rond het vuur kennismaken, samen een broodje bakken, KRNWTR drinken, muziek luisteren. Genieten op de prachtige locatie aan de rand van Culemborg. En kom vooral met de fiets!

 

Kloosterfair

22 juni van 11-18 uur
Toegang gratis

Werk aan het Spoel heet op tussen 11 en 18 uur iedereen welkom op de Kloosterfair: 'Hippie-Chic-Markt voor alle leeftijden'. Een markt met kunst, duurzame producten en gezelligheid voor de hele familie.

Na drie jaren met groot succes in Zoelmond, presenteren Jesek en Willemien van 'De Rode Haen' met trots de fair op het natuurschone terrein van Werk aan het Spoel. Het leuke van deze fair is de variëteit aan spullen in combinatie met muziek vanuit het amfitheater en de catering van het puurste restaurant van Nederland. De fair krijgt dezelfde gezellige en ongedwongen sfeer die vaste bezoekers gewend zijn van Zoelmond.

Er staan circa 85 kraampjes en 15 plekken met hippe busjes, waarvan ongeveer de helft uit Culemborg en omgeving. Je ziet kunstenaars en makers van eerlijke en authentieke producten om spullen of diensten aan te bieden, van retromeubels tot designsieraden. Maar bijvoorbeeld ook proeverijen en optredens. Ook LekArt en Bewust Culemborg zijn van de partij om hun evenementen te promoten." Voor het overzicht van alle deelnemers zie: www.kloosterfair.nl

Leden van Bewust Culemborg zijn aanwezig op de Kop van Zuid met:

11.00 uur Djembé groep van Peter Wilms speelt percussie
12.30 uur Broodjes bakken op een groot vuur
14.00 uur Ontmoeting rondom KRNWTR, actie om kraanwater te promoten
16.00 uur Happy Vuurtje

'Happy Vuurtje' is een special, als variant op ons Happy Uurtje, gewoonlijk op een 2-maandelijkse vrijdag. Dit is een plek waar bewuste ondernemers met elkaar successen delen en bij elkaar te rade gaan. Ontmoeten en netwerken.

 

Kind & Ouder op het Spoel

29 juni van 11 tot 17 uur
Toegang gratis

Kinderboekenschrijvers, taaltheater, leuke liedjes zingen, acrobatiekyoga, een paardencoach, een instructie draagdoek wikkelen… Het is er allemaal op zondag 29 juni tijdens de Kind & Ouderdag bij Werk aan het Spoel in Culemborg.

De Kind & Ouderdag is een hele gezellige, vrolijke en vooral inspirerende dag voor het hele gezin. Het thema ‘Verwonder met ons mee’ staat garant voor veel verrassende activiteiten waarbij bewustwording en gezondheid op een leuke manier toegankelijk worden gemaakt.

Voor de lekkerste biologische hapjes en sapjes zorgt De Veldkeuken, in 2013 nog uitgeroepen tot ‘Puurste Restaurant’ van het jaar. De vorige Kind & Ouderdagen werden door bezoekers gemiddeld met een 8,5 gewaardeerd. “Een warm bad,” aldus een van de bezoekers.

De dag is gratis toegankelijk en wordt georganiseerd door leden van Bewust Culemborg en vrijwilligers. Voor meer informatie: www.bewustculemborg.nl, Volgen via Facebook kan ook: Kind & Ouderdag.

 

Er zijn flyers verspreid met het programma overzicht, bij Naturijn, De Kraanvogel, De Gezondheidwinkel, op scholen en andere openbare plekken. En kom je speciaal voor een bepaalde voorstelling of workshop? Meld je dan tijdig bij het infopunt, tot 30 minuten voor aanvang of tot de groep vol is.

 

Agendaoverzicht

Hieronder vind je overzichtelijk alle activiteiten van onze leden:

En het meest actuele agenda staat altijd online op www.bewustculemborg.nl/agenda