Nieuwsbrief Bewust Culemborg | Lichter Leven

wat heb je aan het begin van een nieuw jaar nodig voor een lichter leven?

wat kun je weg- of achter je laten?

In de Maand van de Spiritualiteit gaan we voor die vragen te rade bij grote denkers en gewone mensen – en leren we hoe verder te komen. De Maand van de Spiritualiteit duurt dit jaar tot en met zondag 9 februari 2014. Voor meer informatie en de activiteitenkalender kun je kijken op: www.maandvandespiritualiteit.nl.

Wat velen van ons wensen, is een “Lichter leven”, met minder ballast zowel materieel als psychisch. Ook wensen wij - waar nodig - een beetje “Troost” in tijden van verlies of rouw. We wensen nieuwe moed om weer verder te (kunnen) gaan in een nieuwe situatie. Dit zijn de thema’s van het jaar 2014 in de Maand van de Spiritualiteit.

 

Zingen in de Maand van de Spiritualiteit

Op zondagmiddag 2 februari is er een vrij toegankelijke mantra-zangmiddag in de voormalige Synagoge, Jodenkerkstraat 5, Culemborg. Gezongen wordt de mantra:

‘ram nam satya hey’

(het enige dat er werkelijk toe doet is wat ons bezielt)

De gekozen mantra sluit aan bij de thema’s “Troost”en “Lichter leven” van de Maand van de Spiritualiteit. Het mantra zingen wordt begeleid door Ton Draaisma op harmonium en Marijke Koerselman op tanpura. Iedereen is welkom, goed kunnen zingen is niet nodig. Om 14.30 en om 15.30 kun je binnenlopen om mee te doen (kosteloos). Er zijn stoelen aanwezig, en zelf een kussentje of kleedje meenemen is handig als je graag op de grond zit.

We wensen iedereen een lichter leven!

 

Geertje Kuipers,
(Spirituele) Boekhandel
De Kraanvogel


Marijke Koerselman,
Alles is Muziek

Organisatoren mantra-zangmiddag op 2 februari

 

Agenda Bewust Culemborg

Hieronder vind je het overzicht van activiteiten voor de komende maand, door alle leden van Bewust Culemborg. En het actuele overzicht vind je altijd op www.bewustculemborg.nl/agenda.